To je to što me zanima!

Najbolja hrvatska 'twerkašica' pokazuje kako do čvrste guze

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Popularni trend twerkanja, stigao je i u Hrvatsku. Odvažne i talentirane djevojke, pokazale su kako se to radi! Otkrivamo kako izgleda jedan pravi trening twerkanja
Vidi originalni članak

Ana je voditeljica Booty twerka u Zagrebu, a treninzi su zabranjeni znatiželjnim muškim pogledima, dok god su u njenom trening - prostoru. Twerkanje se uglavnom povezuje sa provokativnim i izazovnim načinom plesa, dok se u zbilji twerk sastoji od brojnih teških elemenata koje zahtjeva ova plesna disciplina.

'Muškarci uglavnom povezuju twerk sa seksipilom i nemaju realno mišljenje jer se nisu odvažili i probali twerkati, sigurna sam da bi promijenili mišljenje da pokušaju zaplesati– uvjerena je Ana.
Dodaje da velik dio  muške populacije nebi izdržao niti jedan njihov trening.

POGLEDAJTE VIDEO: Što je to zapravo 'twerk' i zašto ga žene vole

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Choro plesnom studiju, djevojke svakodnevno naporno treniraju kako bi se dovele do vrhunske forme i rezultati su vidljivi već nakon 3 treninga, čime smo i svjedočili.

'Za twerk nema konkretnog prijevoda na hrvatski, u slobodnom prijevodu mogli bismo to nazvati „guzotresom“' – sa smiješkom komentira Ana.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako na 'twerk' reagiraju muškarci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cilj treniranja twerka je izgubiti salo, zategnuti mišiće u stražnjici i nakon određenog perioda tresti čvrstu mišićnu masu objasnila je simpatična voditeljica.

POGLEDAJTE VIDEO: Provokativan ples

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Što se tiče plesa izvan studija, to prepuštam curama, one su slobodne pokazati svoje znanje gdje žele, ja s njima želim postići da one nauče plesne korake i željeno formiraju svoje tijelo' – objašnjava Ana.

Napominje da između bjelkinja i crnkinja kod twerkanja nema razlike, pokreti su isti, samo prednost imaju djevojke većih oblina.

POGLEDAJTE VIDEO: Što se vježba na svakom treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trening se sastoji od tri dijela, prvi dio se sastoji od vježbi aerobika, u drugom dijelu podučavaju se koraci twerka dok je sam twerk samo jedan korak unutar razrađene plesne discipline. Nakon zagrijavanja djevojke plešu i imaju priliku izraziti se na plesnom podiju.

Voditeljica radionice Booty twerka, Ana Richter, koja djeluje na području Zagreba a pripada Lorelay – lum udruzi muzičara i estradnih radnika – Osijek otvorila nam je svoja vrata i hrabro istupila pred javnost u želji da opravda svoju strast i ljubav prema ovoj vrsti plesa.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • ČovoČovo 08.11.2015.

    zanimljiv ples mislim da bi svaki muskarac volio da mu zena zna ovaj ples plesat :D

  • StjepanValjak 07.11.2015.

    Ovo je niš,mora da je u katoličkom twerkaškom klubu.

  • dundu 07.11.2015.

    ovo nije ni t od twerka

Komentiraj...
Vidi sve komentare