To je to što me zanima!

Najbolji poklon: Dobra liječnica vratila mi je osmijeh na lice

Bilo mi je iznimno žao kad sam pročitala da su mu ukrali zubalo. Znala sam da će novo čekati pet godina i nisam htjela da se muči, rekla je stomatologinja Andrea Burazin Kurti
Vidi originalni članak

Bilo mi je iznimno žao kad sam pročitala da su mu ukrali zubalo. Znala sam da će novo čekati pet godina i nisam htjela da se muči, rekla je stomatologinja Andrea Burazin Kurti.

U njezinu ordinaciju u zagrebačkom naselju Rudeš Andrija Kljunić (77)  u ponedjeljak je došao iz Koprivnice da mu uzmu otisak zuba. Morat će doći još četiri puta i tada će njegova nova zubna proteza biti gotova. Zahvaljujući Andrei, koja je o njemu čitala u našim novinama još u kolovozu, Andrija neće morati platiti ni lipe. Ljetos mu je, dok je bio u trgovini prolaznica s bicikla ukrala vrećicu u kojoj je bilo zubalo. Policija ju je uhitila, ali zubalo nisu pronašli.

- To mi je najbolji poklon u životu. Ne znam tko je sretniji, moja supruga ili ja. Čim dobijem novo zubalo, proslavit ćemo to na romantičnoj večeri - priznao je Kljunić, kojemu nije teško putovati u Zagreb.     

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Wal Maxx(458839) 28.09.2016.

    Naplatit ce to zubalo nekom drugom. Ovo joj dobra reklama.

  • pcelar4 28.09.2016.

    Svaka cast zubarki

  • mali zorro 28.09.2016.

    Koji je to jadnik da ide krast zubalo,svašta

Komentiraj...
Vidi sve komentare