To je to što me zanima!

Novi Express: Najbolji tekstovi i prilozi - petkom na kioscima!

Razgovarali smo s lovcem na oteto židovsko blago u Hrvatskoj, analiziramo je li moguće da Hrvata nema više od 3,8 milijuna, a Klauški secira 'savez' Plenkovića i Milanovića
Vidi originalni članak

Politički analitičari Boris Rašeta i Emirat Asipi bave se vječnim utegom Grada Zagreba, koji je teži od udarca potresa i korona virusa - u duetu! 

Novinar Raif Okić razgovarao je s lovcem na oteto židovsko blago u Hrvatskoj. Gospodin se zove Daniel Mariaschin, a poručuje: ‘Nažalost, većina muzeja u Hrvatskoj nije istraživala povijest vlasništva nad svojim zbirkama’. 

Dr. Tado Jurić otkriva našem Borisu Rašeti kako je došlo do toga da je danas četvrti najveći hrvatski grad baš onaj – München! Situacija je zapravo gora od toga. 

Jurić otkriva: ‘Hrvatska nema više od 3,8 milijuna stanovnika. To se ne može vidjeti kroz podatke Državnog zavoda za statistiku (DZS), ali može indirektno kroz njemačke registre te registre hrvatskih katoličkih misija u Njemačkoj. Inače, govorimo o čovjeku koji je potvrdio da se Hrvati iz domovine ne iseljavaju zbog siromaštva koliko zbog nepravde, a upravo je priveo kraju i novo istraživanje na temu povratka iseljenika. 

Novinarka Branimira Lazarin razgovarala je s Draganom Velikićem, dvostrukim dobitnikom NIN-ove nagrade za roman godine, bivšim veleposlanikom Srbije i Crne Gore u Austriji, čovjekom koji je, po Miljenku Jergoviću Pulu postavio na književnu mapu Europe... 

Velikić ističe: ‘Svakodnevica pod vlašću razbojničke družine neusporediva je s bilo kojom prethodnom jer je svedena na ogoljeno zlo koje nema čak ni potrebu pravdati se. Predstoji nam taj posljednji, deveti krug Danteova Pakla u sljedećoj, devetoj godini Vučićeve vlasti’. 

U novom broju najboljeg političkog i kulturnog magazina čitajte Tomislava Klauškog o ‘savezu’ Plenkovića i Milanovića, Dalibora Milasa o djeci u pandemiji, Josipa Mlakića o fanatizmu koji čuči u svima nama... Pravac na kioske!!!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Vlad 13.08.2020.

    Većina mladih koji su otišli raditi u inozemstvo službeno žive u Hrvatskoj i nemaju mogućnost glasovati u Veleposlanstvima radi udaljenosti ili ih je malo tako da je najbliži Konzulat ili Ambasada u drugoj državi.

  • Bulja rod 13.08.2020.

    Ako si uljudan, poštovat će te… Ako si ljubazan, ljudi će te prihvatiti! , Tako da ne stoji 'politički analitičar boris rašeta u početku 'reklame' , jer dotični se deklarira od strane gazde kao novunar 24sata ..... i naravno 'spavač kolumnist' u tjedniku -novosti- . To se tako ne radi . Hvala za uljudno prihvatljivost !

Komentiraj...
Vidi sve komentare