To je to što me zanima!

Najjači policajac u Hrvatskoj: Upoznajte Bernarda Malnara...

Policija navodi kako Malnara predano i redovno vježbanje ne ometa da profesionalno i stručno obnaša svoje svakodnevne dužnosti na radnom mjestu voditelja smjene na graničnom prijelazu u Policijskoj postaji Čabar
Vidi originalni članak

Bernard Malnar (44), policajac iz Policijske postaje Čabar proglašen je državnim prvakom na VII. Državnom prvenstvu u powerliftingu i bench pressu, koje je održano u Đurđevcu tijekom prosinca prošle godine, pohvalila se PU primorsko-goranska

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Powerlifting je relativno nova sportska disciplina u Hrvatskoj, iako je u svijetu izrazito popularan, u Hrvatskoj je još u razvoju. Riječ je o sportu u kojem se testira maksimalna jakost čovjeka u tri discipline: stražnji čučanj, potisak s klupe, bench press i mrtvo dizanje.

Malnar je zlatnu medalju osvojio je u kategoriji Master I do 120 kg te je u apsolutnom poretku svih kategorija na 1. mjestu, čime je zaradio status jednog od najboljih powerliftera u Hrvatskoj. Prema stručnim sportskim terminima Malnar je 'čučnuo' 200 kilograma, 'benchao' 160 kilograma i 'deadliftao' 250 kilograma te time postavio nove državne rekorde u svojoj kategoriji, navodi policija.

- Malnar powerlifting trenira zadnjih pet godina i član je  Powerlifting kluba „Adamas“ iz Vukovara jer je to jedini klub u Hrvatskoj koji okuplja ovu vrstu sportaša. U tom razdoblju nastupao je na državnim natjecanjima u Hrvatskoj i susjednoj Sloveniji po pravilima IPF i GPC federacija gdje redovno bilježi odlične rezultate kroz pomicanje vlastitih granica snage kako kažu njegovi kolege iz kluba, ali i kroz rušenje rekorda u svojoj kategoriji. Osvojio je više od 50 medalja i pokala, a ove godine planira oboriti nove osobne i državne rekorde, bilo na domaćem terenu u Hrvatskoj ili u inozemstvu - navodi PU primorsko-goranska.

Napominju kako Bernarda Malnara 'predano i redovno vježbanje ne ometa da profesionalno i stručno obnaša svoje svakodnevne dužnosti na radnom mjestu voditelja smjene na graničnom prijelazu u Policijskoj postaji Čabar'.

- Vjeruje da mu treniranje i vođenje sportskog načina života pomaže ne samo za njegovu psihofizičku kondiciju već i u profesionalnom djelovanju - navode u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • davorturk 24.01.2019.

    Čestitam Beki !

  • 24.01.2019.

    Bravo Beki..

  • zvona1111 24.01.2019.

    Postoje razne veteranske kategorije a on je u onoj od 40-45 god i sad jos težinska ide predpostavljam da je u kategoriji od 90-100kg u svakom slucaju svaka čast covjeku

Komentiraj...
Vidi sve komentare