To je to što me zanima!

Najmanje 28 ljudi je poginulo u naletu tornada i oluja u SAD-u

Kuće uništene: Niz tornada pogodio je u subotu šire područje Dallasa te vlasti strahuju od novih žrtava pod urušenim zidovima i u prevrnutim automobilima
Vidi originalni članak

Spasioci su u nedjelju pretraživali kuće uništene u tornadima u Teksasu u kojima je poginulo najmanje 11 osoba čime se ukupan broj smrtno stradalih u nevremenu koji je pogodio jug SAD-a popeo na najmanje 28.

Stanovnici sjevera Teksasa otkrili su prizore uništenja probudivši se u nedjelju: iščupani krovovi, uništena pročelja, naslage ruševina, automobila pa čak i čamaca odnesenih poput igračaka.

Niz tornada pogodio je u subotu šire područje Dallasa te vlasti strahuju od novih žrtava pod urušenim zidovima i u prevrnutim automobilima.

Na lokalitetu Garland, sjeveroistočno od Dallasa, tornado je udario potkraj subote iznenadivši vozače na cestama.

"Osam osoba je poginulo u oluji", objavila je gradska uprava Garlanda u nedjelju ujutro, povisujući brojku od pet mrtvih iznesenu u prvom trenutku.

Crveni križ otvorio je skloništa za prihvat obitelji koje su se nenadano našle bez doma.

Tri osobe su poginule u prolazu drugog tornada u Collin Countyju, sjeverno od Garlanda, po lokalnoj policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • KIŠA_1 28.12.2015.

    Isuse, milosrđe!

  • cimerrr 27.12.2015.

    To američka sirotinja gine u daščarama sa slamnatim krovovima. Da su kuće zidane bloketima i betonom taj tornado bi im samo crijepove sa krova skinuo. Ove barake je cijele odnio.

  • ku-kuuuc 27.12.2015.

    a jesu vam i kuće..ko iz "tri praščiča" ..malo jači vjetar sve zruši...nit betonske deke ,nit cigle..samo osb ploče..jedino zidano je dimnjak a taj nijedan nije zrušen

Komentiraj...
Vidi sve komentare