To je to što me zanima!

Najmanje troje ljudi poginulo je u pucnjavi u osnovnoj školi

Prema izvještajima lokalnih medija, iz ureda šerifa okruga Tehama javljaju kako je među ubijenima i napadač. Na teren je izašlo oko 100 policajaca. Dio učenika je evakuiran, dok je dio 'bio na sigurnom
Vidi originalni članak

Najmanje tri osobe su ubijene a dvoje djece je ranjeno vatrenim oružjem u utorak u pucnjavi u jednoj osnovnoj školi na sjeveru Kalifornije, objavile su vlasti preciziravši da je napadač ubijen.

Pucnjave uključujući i u školama redovne su u Sjedinjenim Državama, zemlji u kojoj oko 90 osoba svakog dana umire od vatrenog oružja i gdje rasprava o kontroli vatrenog oružja ne prestaje.

Prema riječima zamjenika šerifa okruga Tehama, Phila Johnstona, pucnjava je izbila u utorak ujutro u jednoj kući i nastavila se do osnovne škole Rancho Tehama, sve dok policija nije smaknula napadača.

U pucnjavi su najmanje tri osobe poginule.

Johnston je na lokalnom kanalu San Francisca KCRA rekao da je određen broj djece evakuiran zrakom.

Tri komada oružja su pronađena na mjestu zločina. Mobilizirano je 100 pripadnika snaga reda.

Nova drama je uslijedila 10 dana nakon što je jedan muškarac počinio najteži pokolj u povijesti Teksasa i ubio 26 osoba u baptističkoj crkrvi u Sutherland Springsu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • roksi_1 14.11.2017.

    Nisu tri osobe poginule nego najmanje pet plus povrijedjeni to je bilo pucnjave na vise lokacija u Kaliforniji.Jutarnju list prenosi tako.Malo ih je poginulo koliko budala je naoruzano tamo.Samo neka se oni drze svoga amandmana iz sedamnaestog stoljeca i neka ginu kao muhe.

  • roksi_1 14.11.2017.

    Samo neka se kokaju,dok moze skoro svaka budala kupiti oruzje u Americi a da ga nitko nista ne pita neka ginu kao muhe.Oni su toliko zaludjeni tim amandmanom u ustavu da ce izginuti dvi prije nego to promjeniti.Zato njih ne zalim ama bas nimalo.Sami su krivi za to i to ogromnim djelom.Pa kada oni sebe ne zale sami dto bi ja njih zalio.

  • zvrkoreporter 14.11.2017.

    Odličan članak, dobro je da ste dva puta napiali istu stvar da ponovimo gradivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare