To je to što me zanima!

Najmanji čovjek upoznao je ženu s najduljim nogama...

Ping Pingu nije smetalo što je S. Pankrtova, žena s nogama duljine 132 centimetra, obukla kratku haljinu. Spremno je pozirao pod njenim nogama
Vidi originalni članak

On je najmanji čovjek na svijetu, ona je žena s najduljim nogama na svijetu. Susreli su se na londonskom Trafalgar Squareu povodom najnovijeg izdanja Guinnessove knjige rekorda. Ping Pingu nije smetalo što je za potrebe snimanja Ruskinja Svetlana Pankrtova morala obući kratku haljinu. Spremno je pozirao pod njenim nogama, dugim čak 132 centimetra, pa čak i virnuo prema gore. No Svetlana sa svojih 1,99 metara nije najviša žena na svijetu. To mjesto ipak pripada Yao Defen, visokoj 2,35 metara. 20-godišnji Ping Ping u London je doputovao sa sjevera Kine, gdje živi u blizini Ba Xi Shuna, koji je sa svojih 2,36 metara najviši muškarac na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 1Broj 17.09.2008.

    svasta p...... rodi ...............i vlak povuce....................

  • user_28382 17.09.2008.

    pa kolko je mali moze da uđe u nju hehehe

  • balun 17.09.2008.

    Kaka , \"Буквально\" na ruskom je: doslovno , baš tako, slovčano, također i hrvatski ispravno \"Bukvalno\" , понять? Ohladi malo jadniče što si toliko opterećen Srbima? Inače je ispravno \"srpski\" sa P, kao Papan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare