To je to što me zanima!

Najmlađi član bande (12): 'Moj moto je - ubij da tebe ne ubiju'

Dječak je rekao da je dio zloglasne londonske bande 410 koja 'operira' na tom području. Velik broj članova razbojničke bande su tinejdžeri. Većina ih ima 14-15 godina...
Vidi originalni članak

Školarca (12) iz Velike Britanije zaustavila je policija jer im je u prolazu pokazao srednji prst. Kad su ga upitali zašto to radi, rekao je da je on dio bande.

- Moj moto je: 'ubij da tebe ne ubiju' - rekao im je dječak. Policajci su ga odvezli natrag u školu i rekli mu da se opameti.

- Žalim za mnogo toga u životu. Ipak, sad je prekasno da mijenjam svoju sudbinu - rekao im je ovaj 12-godišnjak.

Dječak tvrdi da je dio zloglasne londonske bande 410 koja 'operira' na području istočnog Londona. Velik broj članova te razbojničke bande su tinejdžeri. Većina ih ima 14-15 godina. Policija je u siječnju uhitili devet članova bande, a pet ih je imalo manje od 18 godina.

Narednik Fitzmaurice tvrdi da članovi bandi privlače mlade putem video spotova u kojima se promovira nasilje, kriminalci i gangsterski način života.

- Djeca vide novac i poznate osobe u glazbenim spotovima. Vide i broj pregleda koliko imaju takve snimke. Većina ima 14 i 15 godina. Najmlađi član kojeg smo uhvatili imao je 13. Najčešće se bave dilanjem kokaina, kanabisa, heroina i cracka... - rekao je Fitzmaurice.

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Borna.2 28.04.2019.

    Multi kulti welcome. Još sa jednim od najgorih gradonačelnika Europskih gradova ikada Sadiq Khan (pro shaira luđak)

  • 28.04.2019.

    Zali za mnogo toga a tek mu 12. Ovito se u maminom stomaku bacio na dilanje. Tek ce da zazali.

  • wayfinder 28.04.2019.

    Pravi gangsteri su bili Al Capone, John Dillinger i ekipa, a ovo danas su curice koje su gledale previse filmova

Komentiraj...
Vidi sve komentare