To je to što me zanima!

Najmoćniji odvjetnički par: Tražimo slobodu za Sanadera

Najzaposleniji odvjetnički par u Hrvatskoj otkriva kako je braniti najeksponiranije ljude u državi. Koja im je taktika, a koje su prepreke u obrani
Vidi originalni članak

Koja vam je misao prošla prva kroz glavu kada ste čuli, a zatim i vidjeli, odluku Ustavnog suda kojom se poništavaju presude za Hypo i Ina-MOL vašem klijentu Sanaderu?

Sloković: Osjećaj olakšanja. U četiri protekle godine bili smo u situacijama da, braneći Sanadera u više predmeta, bez obzira na stanje u pojedinim predmetima, do sada i nismo imali većih šansi za uspjeh. Bili smo već pomalo rezignirani i frustrirani. Znali smo da smo u nekim situacijama u pravu, a rezultat bi u pravilu bio suprotan. Cijelo vrijeme smo strepjeli i bojali se pritisaka zbog tendencioznoga i politikantskog prezentiranja ovog predmeta kao ključnog za nacionalne interese i determinirajućeg za odnos Ine i MOL-a te da će to utjecati na sud koji bi mogao podleći tim utjecajima. Mediji i mnogi dužnosnici od početka su prejudicirali njegov negativan ishod i naravno da smo strahovali da se to može i dogoditi. Sada krećemo ispočetka, nadamo se, u normalnijim uvjetima.

Cijeli intervju pročitajte na Express.hr

Idi na 24sata

Komentari 1

  • diablo.sb 07.08.2015.

    Gorili u PaKlu vjecno.To vam ja zelim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare