To je to što me zanima!

Najnoviji trendovi: Njuškalo je povezao agente za nekretnine

Svoje predavanje “Počinje li novi ciklus u građevinskom sektoru” održao je jučer u Muzeju suvremene umjetnosti na Njuškalovoj prvoj New link konferenciji za nekretnine...
Vidi originalni članak

Osam godina se ništa nije gradilo. Hoće li sad netko riskirati i početi opet graditi? Definitivno hoće, rekao je Robert Pokrovac iz Erste nekretnina.

Svoje predavanje “Počinje li novi ciklus u građevinskom sektoru” održao je jučer u Muzeju suvremene umjetnosti na Njuškalovoj prvoj New link konferenciji za nekretnine.

- Cilj nam je bio povezati ponajbolje stručnjake iz svijeta trgovanja nekretninama i povezanih grana gospodarstva. Oni su na konferenciji izložili najnovije spoznaje, poslovne strategije i standarde, ali i otkrili nove mogućnosti i trendove na stambenom tržištu - rekao je Goran Rubčić, idejni začetnik tvrtke Njuškalo. Dodao je kako je ovo tek prva u nizu konferencija koje planiraju imati jednom godišnje. Najviše je stručnjaka bilo iz bankarskog sektora.

- U budućnosti će cijenu nekretnina određivati kvaliteta i lokacija - poručila je Zrinka Živković - Matijević iz Raiffeisen banke.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Corpomorto 15.09.2016.

    Uvažena stručnjakinja iz banke zaključuje: "U budućnosti će cijenu nekretnina određivati kvaliteta i lokacija." A jel? A što je do sada određivalo cijenu? Stvarno neka jaka konferencija..

  • alonso228 15.09.2016.

    Ovo se dakle zove besplatno oglasavanje . Nes ti njuskala.

  • 779danai4ure 15.09.2016.

    baš nekidan prošetao pored muzeja, ali kad smo već kod muzeja mislim da je ipak danas zaslužio i članak o Baščanskoj ploči jer na današnji dan je Petar Dorčić svećenik u Jurandvoru 1851.g... a ništa, sljedeći tjedan posjetit

Komentiraj...
Vidi sve komentare