To je to što me zanima!

Najodvratnija tržnica: Pečene mačke, psi i štakori na štandu

Užasavajuće fotografije stižu s tržnice u indonezijskom gradu Tomohonu. Životinje u kavezima odbrojavaju posljednje minute svog života, prije nego ih ubiju i ispeku
Vidi originalni članak

Užasavajuće fotografije stižu s tržnice u indonezijskom gradu Tomohonu. Životinje u kavezima odbrojavaju posljednje minute svog života, prije nego ih ubiju i ispeku na vatri i to cijele.

Šišmiši, psi, mačke, svinje, štakori, ljenjivci pa čak i cijeli pitoni samo su dio ponude na štandovima. Mnogima od njih i dalje se vide bolni izrazi lica, piše Daily Mail

Bloger Raymond Walsh koji je snimio fotografije kaže kako je čovjeku sa zapada teško shvatiti da psi mogu biti i hrana, ali u Indoneziji je to drukčije:

- Zapadnjaci na pse gledaju isključivo kao na kućne ljubimce. Mi u Indoneziji gledamo ih i kao kućne ljubimce i kao izvor mesa - kaže Walsh.

Objasnio je da se na tržnici, nakon što ih ubiju, životinje ispeku na otvorenoj vatri. Tada krzno i dlaka izgore, koža se stisne zbog čega nastane "vrišteći" izraz lica. 

A kako ih ubijaju? To ovisi o životinji. Mačke, majmuni i ljenjivci ubiju se iz pištolja. Šišmišima i štakorima glavu udare o stol ili drvo dok se svinje izbodu oštrim komadom drva ili metala. 

Idi na 24sata

Komentari 148

  • Hristos se rodi 03.05.2016.

    treba sve probati, meso je meso

  • Babyloader 30.04.2016.

    različite kulture ...različiti običaji...različiti jelovnik...kao što je nama piletina,svinjetina,junetina,ovčetina,zečetina ,fazani,prepelice,žabe,puževi itd....tako su njima zmije,majmuni,štakori paukovi,kornjače itd na jelovniku...zgrožavam se samo kanibalizma a i on je u nekim kulturama normalan....sve je to normalno s točke gledišta kuture naroda koji se time hrani...

  • BLACKDOG 30.04.2016.

    Neću otvoriti video! Lijepo molim novinare 24 sata da ne objavljuju ovakve strahote!

Komentiraj...
Vidi sve komentare