To je to što me zanima!

Najplaćeniji menadžer u 2009. zaradio 5,4 mil. kn

Prema dosad obrađenim podacima Porezne uprave, prvih dvadeset prijavljenih dohodaka od nesamostalnog rada je od 2,4 do 5,4 mil. kn bruto
Vidi originalni članak

Najbolje plaćeni hrvatski menadžer lani je zaradio 5,4 milijuna kuna bruto, odnosno oko 200.000 kuna neto svakog mjeseca, piše Večernji list. Prema dosad obrađenim podacima Porezne uprave, prvih dvadeset dohodaka je od 2,4 do 5,4 milijuna kuna bruto. Najplaćeniji menadžer tako je od svojeg dohotka državi platio 101 tisuću kuna kriznog poreza.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • z_orao 30.06.2010.

    Iznosi su neprimjereni za HR !!! Ljudi koji rade u Njemačkoj ne pitaju i neznaju koliko služi menađer jer oni mogu živjeti sa svojom plaćom a socijala im je na nivou. U Hr se ispostavlja da večina \"velikih\" menađera bi trebala biti u zatvoru zbog kriminala,a ne dobivati takve novce, JER varaju državu s plaćanjem poreza - dijele novac na crno. Bore se za uvoz jer biraju provizije i misle samo na sebe, a ne na HR građane. Dok plaća \"običnom\" radniku ne zadovoljava osnovne životne potrebe tu se pokazuje nesposobnost tih istih menađera. Pojam menađera je za mene čovjek koji je završio fakultet i nakon toga još upisao menađerstvo i to nakon par godina rdnog iskustva. Koliko menađera imamo onda u HR ?. Kod nas su menađeri s dobrim vezama bez obzira na stupanj obrazovanja i stručnost. Neki mogu biti u bilo kojem području menađeri. A država ih štiti jer su isti takvi u politici izglasali sebi zakone u korist.

  • njonjo 30.06.2010.

    Pa po tome nije platio nista poreza u drugim zemljama bi platio oko 40 %, a kod nas skoro nista.Izracunajte malo.

  • damok 30.06.2010.

    jel Doris Vrečko čula za njega? Molim da joj neko javi kako nebi sirota tražila siromahe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare