To je to što me zanima!

Najseksi kriminalka se kaje: 'Žao mi je, treba me kazniti'

Lijepa Kanađanka Stephanie Beaudoin (21) pristala je pokajati se pred sudom u pokrajini Quebecu i priznati svoje zločine kako bi izbjegla doživotnu kaznu zatvora
Vidi originalni članak

Djevojka koja je prozvana najseksepilnijom kriminalkom na svijetu ispričala se zbog svojih nedjela nakon što je pristala izjasniti se krivom za optužbe zbog kojih bi mogla u zatvor na duže vrijeme. 

Stephanie Beaudoin (21) u ponedjeljak se pojavila pred sudom u Victoriavilleu u Quebecu. Na teret joj stavljaju 114 odvojenih kaznenih djela, među kojima su krađe i provale te ilegalno posjedovanje devet pištolja. 

Djevojka s povećim kriminalnim dosjeom na sudu je izrazila žaljenje za sve počinjeno te kazala kako sada vidi da je griješila. Njezin odvjetnik rekao je kako je spremna priznati krivnju za više od 30 točaka optužnice. Dio je to nagodbe s kanadskim tužiteljima koji bi, ako Stephanie prizna, mogli odbaciti ostale optužbe. 

- Žao mi je. Žalim što sam krala i provaljivala u kuće. Sada trebam snositi posljedice - izjavila je ispred suda govoreći na francuskom jeziku. 

Kakva ju kazna čeka za sada nije poznato, no tužitelji tvrde da joj ne gine boravak u zatvoru, piše Daily Mail. Maksimalna kazna  koja joj prijeti je doživotan zatvor. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • mirakel 20.11.2014.

    ovu bih rado pomilovao i sve oprostio..........

  • poglavica dugi nos 20.11.2014.

    Ja bih je rado kaznio

  • bustercro 20.11.2014.

    e sad treba nastupiti nas postupak za izrucenjem,,dodi srce kod nas takvi su ponos svakog grada a ti bi bila ponos drzave,,za kaznu cmo lako imam ja neki djedov bic pa ces rzat ko njegova zora i cveta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare