To je to što me zanima!

Najveća zapljena lijekova na hrvatskoj granici: Našli više od 600.000 tableta u kamionu

Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je kako su policajci u srijedu nešto nakon ponoći zaplijenili čak 628.900 komada raznovrsnih psihotropnih tableta na graničnom prijelazu Bajakovo
Vidi originalni članak

Radi se o najvećoj zaplijeni lijekova na graničnim prijelazima u Hrvatskoj, a sumnja se da je droga bila namijenjena zapadnoeuropskom ilegalnom narko tržištu. 

Carinski službenici su na granici tijekom redovne kontrole teretnog i priključnog vozila srpskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak iz Srbije pronašli lijekove koji se nalaze na popisu opojnih droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu upotrijebiti za izradu droga. 

Više od 600.000 komada tableta 

Tijekom istrage su pronašli i oduzeli više od 600.000 komada raznovrsnih psihotropnih tableta. Osumnjičenog su u četvrtak predali pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, a kaznenu prijavu dostavili nadležnom državnom odvjetništvu. 

STANJE NA GRANICI Kaos na graničnim prijelazima, na Bajakovu čekaju već satima

- Nastavljamo s kriminalističkim istraživanjem u cilju utvrđivanja svih okolnosti slučaja - izvijestili su. 

Iz Carinske uprave izvijestili su kako su službenici, uz upotrebu RTG uređaja, obavili detaljan pregled vozila u kojem je bila deklarirana roba.

Tijekom pregleda su pronašli neprijavljenu robu - tablete koje su na popisu lijekova koji sadrže psihotropne tvari: Bensedin 10 mg - 614.400 komada, Ksalol 1 mg - 4.500 komada i Belbien 10 mg - 10.000 komada.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 13.01.2022.

    Zanimljivo kaznili prije par tjedana čovjeka za 20 kg kupusa s 15 tisuća kn,dok neki smiju prenositi sve i svašta...

  • Pushing I Lizing 13.01.2022.

    Nema zivota bez droge.Ako cigarete i alkohol mogu biti legalni,zasto onda ovo ne moze biti legalno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare