To je to što me zanima!

Najveći krvnici 20. stoljeća u smrt su poslali milijune

Slobodan Milošević, Radovan Karadžić i Ratko Mladić nalaze se na listi najvećih krvnika 20. stoljeća kraj Adolfa Hitlera, Mao Zedonga...
Vidi originalni članak

Đavolski trojac Milošević-Karadžić-Mladić uzrokovao je u ratovima koji su vođeni 90-ih golemu seobu ljudi, stotine tisuća žrtava u ratovima vođenim u Hrvatskoj, BiH i na Kosovu. Slobodan Milošević, Radovan Karadžić i Ratko Mladić u Haagu su optuženi za najteže kazneno djelo koje poznaje međunarodno pravo, ali i sva nacionalna zakonodavstva: genocid. Genocid im je dokazan u Srebrenici. Ratko Mladić svojim je vojnim snagama provodio političke planove Radovana Karadžića, a ovaj Miloševićeve. UN-ovo Vijeće za ljudska prava pripisuje im 200.000 mrtvih u BiH, što spada u najveće genocide 20. stoljeća. Najveći je Holokaust, istrebljenje 6 milijuna Židova, a potom tursko uništenje 1,5 milijuna Armenaca. Talijan Piero Scaruffi napravio je rang listu najvećih zločinaca 20. stoljeća.
Prema njegovu popisu, broj jedan na listi masovnih ubojica bez konkurencije je vođa kineske revolucije Mao Zedong (Ce-tung), čiji je režim navodno odgovoran za smrt 50 milijuna ljudi.
Josifu Visarionoviču Staljinu Scaruffi pripisuje 23 milijuna žrtava, a Hitleru 12 milijuna. Na treće mjesto stavlja nama prilično nepoznatog Japanca Hideki Tojoa, premijera japanske vlade u 2. svjetskom ratu, sa 5 milijuna žrtava. Slijedi Pol Pot, vođa Crvenih Kmera u Kambodži, odgovoran za smrt 1,7 milijuna ljudi.


TALIJAN STAVLJA I TITA NA LISTU GENOCIDNIH

Josip Broz Tito odgovoran je za ratne zločine počinjene nad oko 570.000 ljudi, smatra Scaruffi, inače povjesničar. Vjerojatno je Tito na ovoj listi završio zbog progona Talijana iz Istre. Josip Broz Tito protjerao je Nijemce i Talijane s područja tadašnje Jugoslavije, što bi se danas na sudu u Haagu opisalo terminom etničko čišćenje.

NJIH PETORICA UBILI SU 120 MILIJUNA LJUDI
MAO ZEDONG -Vođa kineske revolucije u logorima i u ratu skratio je za glavu 50 milijuna.

ADOLF HITLER- Njemački “Vođa” odgovoran je za 12 milijuna mrtvih u ratu i konclogorima

JOSIF STALJIN- “Čelični” Staljin u logorima i u ratu ubio je više od 23 milijuna ljudi, Rusa i drugih

HIDEKI TOJO- Japanski premijer u Drugom svjetskom ratu ima na duši oko 5 milijuna ljudi, najviše Kineza

POL POT- Vođa Crvenih Kmera usmrtio je 1,7 milijuna ljudi, uglavnom svojih protivnika


Idi na 24sata

Komentari 20

  • NinoPlazanić 03.07.2013.

    tito krvnik

  • planinec 05.08.2008.

    Htjeli ne htjeli, istina dolazi na vidjelo, i pomirimo se s time! A to što neki Talijan iznosi, i misli na svoje, njegovo je pravo! A ako se zna, da je tu i Tito, među zločincima, dobro je da se zna! A možda se i nezna, jer u našoj Domovini još nema prave istine i pitanje je, da li će je ikada biti! Pritom mislim i na još neke nečasne ljude, koji se ovdje navode!

  • balun 05.08.2008.

    A nema nam ni poglavnika na top listi , jebeš takvu listu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare