To je to što me zanima!

Nakon 10 godina pakla je pobjegla od oca otmičara

Bez znanja bivše supruge Suzanne, Zuhair je s kćerkom Hanom (11) pobjegao iz Engleske u S. Arabiju. Posesivni otac je kćer zlostavljao i tukao
Vidi originalni članak

Punih 11 godina Hana Basrawi (21) pokušala je pobjeći od oca zlostavljača, koji ju je na prevaru odveo od majke. Hanina majka Suzanne i suprug Zuhair, porijeklom iz Saudijske Arabije, odlučili su se rastati nakon 19 godina braka. Poslije zahtjeva za rastavu roditelji su završili na sudu zbog skrbništva nad četvero djece. Dan prije saslušanja Zuhair je s Hanom iz Engleske odletio u Saudijsku Arabiju rekavši joj da putuju doma. Sljedećih 10 godina Hana je prolazila kroz pravi pakao. Otac joj je branio da izlazi iz kuće, da ima prijatelje, a nakon nekog vremena ju je i ispisao iz škole te ju je školovao kod kuće. Za pomoć se obraćala i tamošnjoj policiji, koja bi joj svaki put rekla da ode doma i da njezin otac ima pravo s njom raditi što god poželi. Majka Suzanne uzalud bi pokušala stupiti s njom u vezu jer bi joj svaki put Zuhairova obitelj rekla kako je djevojčica sretna i zatim joj poklopili slušalicu. Vrlo brzo otac je Hanu počeo tući. Jednom ju je zatvorio u sobu, obrijao joj glavu i zapalio joj kosu. Sa 20 godina se zaposlila, a ocu je rekla kako mora otputovati iz zemlje zbog posla. Šefu je rekla da putuje u inozemstvo jer je ozbiljno bolesna te da ide na liječenje. Iako nije imala vizu, Hana je riskirala, ukrcala se na avion za Veliku Britaniju i pobjegla. Na aerodromu ju je dočekala sestra Nadya te ju je odvezla majci. Njih dvije prvo su dugo plakale, a onda se grlile.
- Nisam mogla vjerovati da sam napokon u majčinom zagrljaju. Osjećala sam se tako sigurno. Otac je saznao da sam pobjegla i priznajem da se pomalo bojim da će se vratiti po mene - kaže Hana.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • spirit lamp 12.04.2010.

    Bosnia 80........curica je zivjela 11 godina u civilizaciji a onda ju taj konj odvuce u pustinju i zatvori.....ajd reci tko bi bio sretan zivjeti tako???

  • dobrad66 12.04.2010.

    što se čudite toga dan danas ima u albanskim obiteljima-taj način života za žene iako su te obitelji na prostoru rep.hrvatske i dok je svijeta i vijeka to se promijenit neće

  • trešnja 12.04.2010.

    Sad će oni sve učiniti da ju nađu i ubiju,jer to su luđaci posebne vrste...a i ovdje se neki ponašaju kao da su u SA.Meni je samo čudno kako ti bolesnici ipak dobiju žene,trebalo bi ih ostaviti bez tog,njima najdražeg,užitka..da se jednom zatre i taj izopačen rod i \"kultura\".Da je obrnuta sitacija,vjerujem da bi već odavno izborili svoju slobodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare