To je to što me zanima!

Nakon 115 zajedničkih godina divovske kornjače se 'razvode'

Uprava vrta na razne je načine pokušala pomiriti par, čak su zvali i stručnjake za životinje koji su ih hranili 'afrodizijacima'. Ipak, čini se da se Bibi i Poldi ne podnose
Vidi originalni članak

Nakon nevjerojatnih 115 godina braka, divovske kornjače u austrijskom zoološkom vrtu odlučile su da je došlo vrijeme za razvod. Bibi i Poldi odbijaju biti zajedno u kavezu, javlja Austrian Times

Uprava vrta na razne je načine pokušala pomiriti par, čak su zvali i stručnjake za životinje koji su ih hranili 'afrodizijacima' i pokušavali ih natjerati na zajednička druženja. Ništa nije bilo uspješno.

Helga Haap, ravnateljica vrta, tvrdi da svi imaju osjećaj da se kornjače više ne podnose. 

Bibi i Poldi u zoološkom vrtu u Klagenfurtu zajedno žive 36 godina, a prije toga dijelile su dom u švicarskom Baselu. Kornjače su odrastale skupa i s vremenom postale par. Nikome nije jasno što se promijenilo u njihovom odnosu. 

Svi su shvatili da nešto nije u redu kada je Bibi napala partnera i odgrizla mu komad oklopa. Napadi su se nastavili pa su ih morali razdvojiti.

- Osoblje pokušava pokrenuti bilo kakvu interakciju među njima i još uvijek se nadamo da će ponovno naći svoj sklad -rekla je Haap. 


Idi na 24sata

Komentari 16

  • IK0 12.06.2012.

    cekali da djeca pomru,da se ne sekiraju :D

  • jacob30 12.06.2012.

    porno uradak su pretpostavljam snimili prije razvoda????

  • vujca35 12.06.2012.

    To se dogodilo i mojim mackama....dvije macke sestre se potukle do krvi,nije pomoglo niti lijecenje niti razdvajanje na tjedan dana pa ponovni susret zamalo da nije bio koban. NAKON TJEDAN DANA!!! Morali smo je razdvojiti i jednu dati van.

Komentiraj...
Vidi sve komentare