To je to što me zanima!

Nakon 13 godina opet rade u Svjetskom trgovačkom centru

Zgrada je koštala 3,9 milijardi dolara i sagrađena je nedaleko mjesta gdje su stajali 'blizanci', a gdje je danas memorijalni centar. U ponedjeljak je u nju uselilo 175 ljudi
Vidi originalni članak

U prvu sagrađenu zgradu novog Svjetskog trgovačkog centra u New Yorku u ponedjeljak su stigli prvi zaposlenici, 13 godina nakon što su nedaleko od tog mjesta u terorističkom napadu srušeni 'blizanci'.

- Prije 13 godina ovdje se dogodila tragedija, no idemo naprijed i mislim da je divno dobiti priliku raditi u najvećoj zgradi na zapadnoj hemisferi - kazala je pravnica Mary Ann Casey. Ona je jedna od 175 zaposlenika koji su se uselili u newyoršku u zgradu od 104 kata. 

Tijekom sljedećih mjeseci tamo bi sa oko 3.400 zaposlenika trebala useliti i medijska kuća. 

Zgrada je koštala 3,9 milijardi dolara i sagrađena je nedaleko mjesta gdje su stajali 'blizanci', a gdje je kasnije izgrađen memorijalni centar, javlja Wall Street Journal. 

Službeno se centar zove 'One World Trade Center'.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Mirni1000 05.11.2014.

    U biti, otkad je ubijen predsjednik Kennedy, SAD su neka sasvim druga zemlja, više nalik na neki SSSR i 3. Reich u jednom, prava pravcata policijska država koju je opisao George Orwell u svom futurističkom romanu "1984" (kada je pisao roman, Orwell je sa policijskom državom koju je opisao mislio na komunistički SSSR, jer je bio anti-komunist, ili po mjerilu titoista iz RH bio je ekstremni desničar jer se zalagao za demokraciju i pravni poredak). Otkad se dogodio "11. rujan", i izmišljeni izgovor za "rat protiv terorizma"

  • Mirni1000 05.11.2014.

    Zion new babilon center;)

  • salter 04.11.2014.

    slučajno je vrh cijeli u piramidama :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare