To je to što me zanima!

Nakon 17 godina i devet pobačaja postala je majka

Catherine Findlow (41) pobacila je desetero djece, a sin Daniel joj je također bio u smrtnoj opasnosti. Spasio ga je carski rez kojim je rođen
Vidi originalni članak

Rođenjem malenog Daniela Roberta završilo se 17 godina patnje medicinske sestre Catherine Findlow (41). Nakon devet pobačaja Britanki su se sada konačno ispunili snovi te je postala majka. U 20-ima je htjela zasnovati obitelj s prvim mužem. No ni godinama poslije s drugim suprugom Mattom nije mogla dobiti bebu, a kako je već bila izgubila 10-ero djece (u jednoj trudnoći je nosila blizance), razmišljala je da ode na sterilizaciju. No u ženskoj bolnici u Liverpoolu liječnici su našli NK stanice, "stanice ubojice" koje su joj uništavale trudnoće. NK stanice štite maternicu od infekcija i raka, no ako ih je previše, proizvode višak kisika koji je koban u ranom stadiju trudnoće. Catherine su liječili steroidima.
- Potreba i želja da postanete roditelj vas tjera da se nosite sa svime, no mi smo došli u fazu u kojoj to više emocionalno nismo mogli podnijeti - kaže Catherine. Prošle godine neposredno pred Božić shvatila je da je trudna te ju je liječnik odmah stavio na lijekove. U šestome mjesecu trudnoće par je počeo kupovati odjeću za bebu, a u sedmom su, kažu, odahnuli. Daniela je rodila 12. kolovoza carskim rezom u 37. tjednu trudnoće. Srećom, carski rez je bio odlična odluka, kojom je spriječena još jedna tragedija za obitelj Findlow.
- Na porođaju su primijetili da je pola posteljice odumrlo. Bila je smotana tako da se na ultrazvuku to nije moglo vidjeti - kaže Catherine.
Mali Daniel rodio se zdrav sa 2260 grama.
- Sve to razočaranje i bol postanu beznačajni dok držite svoju bebu - kaže majka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • plavuša13 15.09.2009.

    Nek ovo Milinović pročita i svi oni koji bez srca svojim glupim komentarima vrijeđaju žene koje nemogu zatrudnjeti.Majčino srce je samo jedno to svaka žena zna imala djecu ili ih silno željela.Sva težina tuge,boli irazočarenja nestane kad prvi put ugledaš i dotakneš svoju malu štrucu.

  • majadl 15.09.2009.

    Baš dobra vijest u svom ovom crnilu današnjice....nadam se da će bebač odrasti u zdravog i predivnog dečka.. .želim svu sreću ciloj obitelji :)

  • kontesa nera_1 15.09.2009.

    Zelim obitelji puno srece

Komentiraj...
Vidi sve komentare