To je to što me zanima!

Nakon 20 godina pronašao je svoju majku na Facebooku

Velika Britanija: Kathryn Gaunt je imala samo 18 godina kada je rodila Daniela. Nije se mogla brinuti za njega pa ga je dala na posvajanje. Sreli su se nakon 20 godina
Vidi originalni članak

Daniel Eve (22) iz Velike Britanije je svoju biološku majku Kathryn Gaunt  pronašao nakon 20 godina i to na Facebooku. 

Daniela je majka, odmah nakon rođenja, dala na posvajanje.

- Bila je premlada, imala je samo 18 godina kad me rodila. Htjela me zadržati, ali nije mogla - kaže Daniel kojem su roditelji rekli da je posvojen. 

Zbog manje je ozljede nedavno završio u bolnici, a jedna ga je medicinska sestra prepoznala. Zapamtila ga je jer je tek počela raditi u bolnici i to je bio prvi put da je vidjela kako majka dijete daje na posvajanje. Rekla mu je kako je rođen u bolnici u Chesterfieldu. 

Daniel je majku potražio na Facebooku. Poslao joj je poruku u kojoj je napisao: 'Mislim da si ti moja majka, Da li me se sjećaš?' Nakon tri dana Kathryn (40) mu je odgovorila i uskoro su se sreli. Saznao je kako je udana te ga je upoznala sa svoje troje djece.

- U mojoj glavi Daniel je još bio beba koju sam dala na posvajanje. Samo sam htjela zagrliti dječačića za kojim sam čeznula - rekla je Kathryn.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Job 04.08.2011.

    Komentari pokazuju kakva smo mi kultura! GDJE JE OVDJE OTAC? kAO I U SVAKOM DRUGOM SLIČNOM SLUČAJU! Začinju li se djeca bez muškarca. Nikakvo čudo šta se djeci događa kada još uvijek osuđujemo samo jednog roditelja! Žalosno!

  • mamadada 03.08.2011.

    bas tako.Majka te hrani i uci da hodas i da pricas i sve ostalo.Da je mene moja ostavila kad sam se rodila nikada ja nju nebi potrazila niti bi mi trebala. Ja sam odvojene od moje djece na mjesec dana otisle su kod tetke u Njemacku nema dana da ih ne zamisljam i da ne placem jos znam da im je lijepo i da imaju sve i da mi se vracaju za koji dan. Nema tu majke.Sto kazete mogla se seksati a djete nije mogla hraniti.

  • EmelCausevic 02.08.2011.

    nemojte bit tako strogi....smatram da je bolje dat djete na usvajanje nego da prolazi pakao...ili sačuvaj bože kao što smo imali priliku čitat...bacit djete u smeće, wc i slično...ovo je ipak humanije i iako svaku majku boli i peče savjest mislim da je prvenstveno mislila kako to djete neće oskudijevati u mnogim stvarima kako što bi s njom....moje skromno mišljenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare