To je to što me zanima!

Nakon 20 godina 'šefovanja' Kovačev odlazi s čela HBOR-a

Kovačevu istječe mandat u travnju ove godine. Kao mogući nasljednici spominju se Ivo Bilić, član Uprave Hypo banke, ali i Tomislav Vujić, član Uprave Erste banke
Vidi originalni članak

Nakon dva desetljeća Anton Kovačev nakon travnja, kada mu istječe mandat, više neće biti na čelu Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR), piše Večernji list

Kao najizgledniji kandidat za čelnu poziciju u HBOR-u spominje se SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zadra Ivo Bilić, član uprave Hypo banke. Fotelja prvog čovjeka HBOR-a 'vruća' je još od početka SDP-ova mandata, jer je u razvojnoj, za gospodarstvo strateški važnoj banci, kroz nekoliko izmjena vladajućih garnitura preživio Anton Kovačev kojeg se povezuje s HDZ-om. 

- Na pitanje vezano uz HBOR, mogu samo reći da ne komentiram medijske špekulacije - kazao je Bilić o ideji da bi mogao zamijeniti Kovačeva. 

Kao novi šef HBOR-a spominje se i član Uprave Erste banke Tomislav Vujić, no kaže da ne zna ništa o svojoj 'kandidaturi' iako bliski izvori potvrđuju da su s njim vođeni razgovori.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • liliana 09.03.2014.

    Ah koja šteta,baš sam mislila zatražiti kredit preko veze.

  • Lina39 09.03.2014.

    Trebalo bi ih mjenjati svaka TRI mjeseca da nemaju vremena za "mitomaniju" pa bi možda i bilo nekakve koristi od HBOR .

  • aonio 09.03.2014.

    Al se ovaj namazo, rješio je egzistenciju i svojim pra pra pra unucima

Komentiraj...
Vidi sve komentare