To je to što me zanima!

Nakon eksplozija u trgovinama IKEA je priznala: Ucjenjuju nas

Detalje u IKEA-i nisu htjeli reći. No, mediji u Francuskoj pišu kako švedskog proizvođača namještaja navodno ucjenjuje grupa Poljaka koja traži šest mil. eura
Vidi originalni članak

Krajem svibnja u trgovinama IKEA-e u Francuskoj, Belgiji i Nizozemskoj odjeknule su eksplozije. U lipnju je eksplodirala naprava u IKEA-i u Dresdenu i ozlijeđeno je dvoje. U rujnu je u podružnici IKEA-e u Pragu pronađen eksploziv. Do sada nisu pronašli krivce niti je jasno da li su oni povezani. 

U srijedu je glasnogovornica IKEA u Njemačkoj priznala kako švedskog proizvođača namještaja ucjenjuju, piše Bild. Dodala je kako su u svim filijalama u Europi pojačali mjere sigurnosti. Detalje o tome tko ih ucjenjuje i zašto nisu rekli. 

Francuski mediji pišu kako IKEA-u navodno ucjenjuje grupa Poljaka koja traži šest milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • lela222 21.09.2011.

    Slažem se sa LowRider i onda te svatko traži i prijeti...pa ne budu sa teroristima potpisali "sporazum o ne napadanju" ;)

  • kinezojapanac 21.09.2011.

    Nije problem u Poljacima vec je problem u tvrtkama koje su prije IKEE na trzistu i sad ih famozna IKEA unistava sa svojim proizvodima i prihvatljivim cijenama. To je naruceno i nema govora o bilo cemu drugom.

  • smajli21 21.09.2011.

    ne kuzite vi to, problem je u tome sto je vlasnik bogat covijeku nikad dosta love jer di bi bio da je tako dijelio lovu kako vi govorite!

Komentiraj...
Vidi sve komentare