To je to što me zanima!

Nakon gay parade huligani napali i istukli dvoje mladih

Skupina mladića napala je u subotu navečer dva muškaraca i djevojku u Zagrebu. Igoru V. (22) su slomili rame. Istražuju ima li napad veze s prideom
Vidi originalni članak

Nakon gay parade oko 20 sati u zagrebačkoj Ulici kralja Držislava trojica nepoznatih muškaraca napala su dvojicu starosti 33 i 22 koji su bili u društvu s djevojkom (24). Naime, trojica napadača prvo su vrijeđali grupu. Vikali su im: Ped.., Ped...!
- Napali su nas s leđa i izudarali, a meni iščašili lijevo rame. Prijatelju su izbili zub. Vikali su nam užasne stvari, bili su BBB-ovci, rekao je šokirano Igor V. (22) za Jutarnji list. Njegov prijatelj Dražen B. (33) pomoć je dobio u Domu zdravlja Centar u Runjaninovoj. Tvrdi da ih je napalo pet ili šest mladića. Djevojka je brzo nazvala policiju, a mladići su prebačeni u Klinku za traumatologiju. Liječnici su utvrdili da je 22- godišnjak teže ozlijeđen jer ima slomljeno rame, a njegov prijatelj lakše. Policija istražuje okolnosti napada da vide ima li veze s gay paradom.  Zagrebačka policija je u nedjelju priznala kako je jedan od interventnih policajaca prilikom uhićenja trojice mladića koji su u subotu htjeli napasti gay paradu, teško prekoračio svoje ovlasti. Suspendiran je jer je bespotrebno udario homofoba nogom u glavu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • nema me 20.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • hrvat20 20.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • šnjofam gaćice 20.06.2010.

    Wow..mora da su ponosni sada na sebe...nij 5ero na dvojicu...majko moja luzera!!!!! Naravno da ih ne cekaju cure, ne idu s se druzit..njihov aje misija mlatit se...To su ti ZDRAVI hrvati a ne \'Adam i stevo\'!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare