To je to što me zanima!

Nakon havarije imala spontani pobačaj, traži milijun € odštete

Talijanka (30) je sa suprugom (40) otišla na krstarenje u petom mjesecu trudnoće. Oboje su preživjeli brodolom no tvrde da je stres i strah prouzročio spontani pobačaj
Vidi originalni članak

Talijanka (30) tužila je kompaniju Costa Cruises koja je vlasnik kruzera Costa Concordia i traži odštetu od milijun eura tvrdeći da je zbog stresa koji je doživjela kobnog 13. siječnja spontano pobacila, piše Telegraph. Putnica koja je poznata kao Christina M. iz Milana, na krstarenje sa suprugom otišla je u petom mjesecu trudnoće. Iako su oboje brodolom preživjeli bez ozljeda, stres i strah nakon proživljene noći zakomplicirao je trudnoću zbog čega je pobacila. Traže kompenzaciju zbog ''materijalne, biološke i moralne štete''. 

Nedavno je šestero putnika podnijelo zajedničku tužbu protiv kompanije. Traže 460 milijuna dolara (2,65 mlrd. kuna). Kako piše Telegraph, skupina od 19 Nijemaca podnijela je zajedničku prijavu protiv kapetana Francesca Schettina, a nekoliko Francuza također se obratilo sudovima.  

Kompanija je svim putnicima ponudila odštetu od 14.000 eura (106.000 kuna).

U nesreći je poginulo 17 ljudi, a 15 ih smatraju nestalima. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • axlica 06.02.2012.

    i ja ću morat nekog tužit zbog tog brodića, di god pogledam eto članak o tome, izaziva mi traume koje se daju samo novčanom odštetom izliječit

  • tatjana6591 06.02.2012.

    možda griješim ali čini mi se da nekim ljudima ovako nešto legne kao kec na desetku, zahvali se Bogu što si preživjela i ti i muž i ako bude sreće bit će i djece ali ovo... milijun eura daj onda mi ni neće trebat dijete,hahahah ma prestrašno!!

  • dado vrpolje 06.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare