To je to što me zanima!

Nakon južine stiže nam zima: Za vikend će zalepršati snijeg

Zoran Vakula kaže kako se sljedeći tjedan treba pripremiti za pravu zimu te da će najviša temperatura zraka u kopnenom području rijetko biti iznad 5 Celzijevaca
Vidi originalni članak

Iako smo već dobrano ušli u prosinac temperature nisu ni blizu onim zimskima. Već nekoliko dana meteoropati žale se na glavobolje i bezvoljnost zbog južine. No, neće još dugo. Prognostičari najavljuju zahlađenje uz padaline. Pogoršanje vremena dolazi već u petak kada će pasti kiša u unutrašnjosti i na Jadranu. Već u subotu snježne pahulje zalepršat će u unutrašnjosti zemlje i gorskim predjelima. 

Zoran Vakula za HRT je kazao kako se sljedeći tjedan treba pripremiti za pravu zimu te da će najviša temperatura zraka u kopnenom području rijetko gdje i kada biti iznad 5 stupnjeva Celzijevih, a najniže vrijednosti tijekom noći i jutra bit će ispod nule. 

Prema predviđanjima u tjednu prije Božića neće biti padalina. Zimski ugođaj Božića mogli bi imati tek oni koji žive u gorskim predjelima. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • lukaaaaaaaaaaaaa 14.12.2011.

    zamislite ljudi da padne snijeg baš na Badnjak i to pola metra,bilo bi prelijepo,ne moram ići u punice........

  • jane82 13.12.2011.

    bilo je i vrijeme.... već je dosta ove južine..ni zima više nije što je nekad bila...sve se poremetilo..

  • vrs7 13.12.2011.

    ne volim hladnu zimu, al je priželjkujem više od svega, da pobije ove viruse i bakterije, nikako da se rješimo boleština u obitelji!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare