To je to što me zanima!

'Uslijed marakeške avanture, izgubila je četvrtinu pristaša'

Nakon posljednjeg istraživanja popularnosti stranaka i političara, HDZ se narugao predsjednici i svojoj članici, istaknuvši da joj je zbog marakeške avanture izgubila četvrtinu pozitivnog dojma
Vidi originalni članak

Nakon posljednjeg CRO Demoskop istraživanja rejtinga stranaka, HDZ se na svojoj službenoj stranici, ali i na Facebooku i Twitteru narugao novom padu SDP-a (kojeg zove Sunovrat Demagoške Partije) ali i padu rejtinga predsjednice i članice stranke Kolinde Grabar Kitarović.

- Predsjednica Grabar-Kitarović, uslijed 'marakeške avanture', izgubila je oko četvrtine pozitivnog dojma, pavši s prošlomjesečnih 25,2 na sadašnjih 19,4 posto - stoji u objavi.

Ističu da je SDP zabilježio novi najniži rezultat - sada 17,4 posto prema 17,7 iz prošlog mjeseca. 'Kako smo već više puta upozorili: što Bernardić & Maras više nastupaju, to je SDP-ov rejting manji!,' piše HDZ.

Uz to, istaknuli su 'rast rejtinga predsjednika Andreja Plenkovića koji je narastao s 9,7 na 11,4!'

 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • ivanvladoci 09.11.2018.

    Ankete velikog vođe, samo ne može nariktati da nije stalno najomraženija osoba. Po njegovoj anketi će pupi biti najomiljeniji, a palma ga slijedi za 1 glas.

  • 09.11.2018.

    Ja nisam HDZ, smijem joj se i ja!

  • PRCO 09.11.2018.

    Takve pristase ona ocito ne treba !

Komentiraj...
Vidi sve komentare