To je to što me zanima!

Pogledajte video: Supruga i pas Bandića dočekali zagrljajem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bandiću je jamčevinu navodno platio odvjetnik i to tako što je podigao kredit od 15 milijuna kuna. Nakon izlaska iz Remetinca, gradonačelnik je otišao kući sa suprugom Vesnom
Vidi originalni članak

Milan Bandić u 18 sati pušten je iz Remetinca nakon što je u pritvoru zbog afere 'Agram' proveo mjesec dana. Nije davao izjave, samo je kazao 'Bok, hvala' , sjeo u Mercedes i odvezao se prema stanu u Bužanovoj . U garaži se na kratko poigrao s Rudijem, a zatim uputio prema liftu. Kod Bandića je došao i njegov odvjetnik Marijan Hanžeković.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok je izlazio iz Remetinca Bandić je u rukama nosio plastične vrećice, a dočekali su ga pomoćnik Dragutin Ferenčak te supruga Vesna i pas Rudi. Kad je ušao u auto Bandića je poljubila supruga, a gradonačelnik je pomazio uzbuđenog Rudija.

Osim njih, ispred zatvora Milana Bandića je dočekao i njegov vjenčani kum te direktor Sljemena Drago Žiljak, kao i bivši načelnik zagrebačke policije Marijan Tomurad.

Pred Remetincem se okupilo 50-ak građana, Bandićevih pristaša, koji su klicali i pljeskali prilikom njegova izlaska.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odvjetnik digao kredit za Bandićevu jamčevinu?

Gradonačelnik je platio rekordnih 15 milijuna kuna jamčevine te obećao sucu istrage Zdenku Posavcu da će poštivati mjere opreza koje su mu određene - da neće utjecati na svjedoke i obavljati dužnost gradonačelnika.

Kako Večernji doznaje, navodno je jedan od Bandićevih odvjetnika, Marijan Hanžeković, digao kratkoročni kredit na 15 milijuna kuna kako bi Bandić mogao platiti jamčevinu.

U Bandićev stan stigao Krsnik

Oko 17 sati u Bandićev stan u Bužanovoj ulici došao je njegov odvjetnik Krešimir Krsnik. U metalik sivom Mercedesu, Bandićeva supruga, pas i šetač psa Dragutin Ferenčak odvezli su se iz zgrade u Bužanovoj oko 17.30 sati. Ispred zatvora su se oko 17 sati počeli okupljati podržavatelji i prijatelji zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića koji su ga dočekali kada izađe Remetinca.

Idi na 24sata

Komentari 462

  • bbbdado 20.08.2015.

    Stiči će ga kazna

  • bbbdado 04.08.2015.

    Vratit će se on nazad

  • Da3MoN24 21.11.2014.

    Milane kaj se ti to s placa vrneš? Zakaj nosiš te kese sinek presvetli?! Kaj su ti radili v nutra? Sinek, jadna li ti majka, si se sjetil nje kak si puzal v groblju nedavno i vjenčeka polagal! Crni Milane, trči doma s Rudijem! LoL

Komentiraj...
Vidi sve komentare