To je to što me zanima!

Nakon naleta na Volvo, u bolnici preminuo motorist

Zagreb: M.G. (24) oko 11 sati naletio je na Volvo u Hebrangovoj ulici. Teško ozlijeđenog prevezli su ga na KBC Rebbro gdje je preminuo u 15.35 sati
Vidi originalni članak

Mladić M.G.(24) teško se ozlijedio u prometnoj nesreći u centru zagreba oko 11 sati u srijedu. Prevezli su ga na KBC Zagreb gdje je preminuo oko 15.35 sati. Kako doznajemo od svjedoka, on je naletio na branik Volva velikom brzinom jer su se auti baš zaustavljali na semaforu u Hebrangovoj ulici kod Mažuranićeva trga. Mladić je pao, a motor je odletio desetak metara od auta.
- Žena koja je naišla i zaustavila se bila je liječnica i odmah mu je prišla u pomoć. Skinula mu je kacigu i polegla ga na bok, rekao je svjedok Dubravko Šimunec. Motorist je desetak minuta kasnije došao k sebi, te su ga prevezli u bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • iMissYou 20.04.2010.

    Marko R.I.P... to mi je rodak bio ... On inace ne divlja... nije to bila toliko velika brzina... uhvatio je zeleni val... no naglo su se auto zaustavljali kada je doslo crveno... kada je pao i kada se osvjestio podigao se i rekao da mu je samo ruka slomljena... kada su ga prevezli u bolnicu pobrinili su se za ruku no nakon sat 2 .. je rekao da mu je slabo i tada su skuzili da su mu slomljena rebra... stavili su ga na operacijski stol i operirali 7 l krvi transfuzije mu nije pomoglo... jadan marko... ... bio je i ucenik kinezioloskog fakulteta

  • skolic3 03.06.2009.

    a kao prevezli ga u bolnicu sa slomljenom rukom,pisalo prije par sati.Ma daaaaaaj, koja glupost

  • drug Tito_1 03.06.2009.

    i sad će onaj komentirati da organi idu samo iz bolnice, pa u HR je to samoposluživanje il kak danas kažu hipermarket,...naravno organa za bogatune.

Komentiraj...
Vidi sve komentare