To je to što me zanima!

'Nakon našeg troskoka možete zaboraviti socijaldemokraciju'

Izbore za EP nazvao je dijelom 'pobjedničkog troskoka HDZ-a i saveznika' , u kojemu su druga stepenica lokalni izbori, a treća prijevremeni parlamentarni izbori
Vidi originalni članak

HDZ je u srijedu navečer na skupu na Zagrebačkom Velesajmu predstavio 12 kandidata za Europski parlament. Govornicu je zauzeo predsjednik stranke Tomislav Karamarko koji je pred više od tisuću okupljenih uglavnom veličao prvog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana. 

- Opet će reći kako pričam o prošlosti. No ja ne pričam o prošlosti, nego o istini, jer mnogi pokušavaju relativizirati ono što se dogodilo 90-ih, a to je osnova političke filozofije HDZ-a - pojasnio je Karamarko. 

Koalicijske kandidate za Europski parlament, u sastavu HDZ, HSP dr. Ante Starčević i Blok umirovljenici zajedno, predstavio je kao ljude čijim je biografijama 'impresioniran, a to im priznaju i politički protivnici'. Nije izostavio ni kritizirati koalicijsku Vladu, a okupljenima je poručio i da do nedjeljnih izbora ne čitaju novine jer 'tko zna što će sve pisati o njemu i HDZ-u'. 

Aktualne izbore za EP nazvao je dijelom 'pobjedničkog troskoka HDZ-a i saveznika' , u kojemu su druga stepenica lokalni izbori, a treća prijevremeni parlamentarni izbori. 

- Nakon te pobjede, zaboravite na socijaldemokraciju u Hrvatskoj - poručio je uz glasne ovacije cijele dvorane. 

Idi na 24sata

Komentari 157

  • Mirogojček 11.04.2013.

    ovaj mlitavac bu izvel troskok?

  • ivič 11.04.2013.

    niste nas dovoljno uništili sada treba malo u eu samo se tamo sve brzo otkrije i kazni!

  • hadzostrogi 11.04.2013.

    Sta je ovo dragi ljudi.Od karamarka me nista vise ne iznenadjuje jer je ........ ......... .......,ali da ima ovoliko ....... ......... ......... koji pucaju minuse na svaki normalan komentar je za zabrinuti se.Ove tackice su da me admin ne ispostuje,vec imam dvije,

Komentiraj...
Vidi sve komentare