To je to što me zanima!

'Nakon nekoliko desetljeća i mi ćemo imat bogat božićni stol'

HTJELI SU SAMO NOVE ČIZME: Ani (74) i Đuri (79) iz Povelića kraj Križevaca paketi dolaze svaki dan, a na kućni prag im ih je dovezao HP Express
Vidi originalni članak

Da nam je netko prije desetak dana rekao kako ćemo ovaj Božić imati sve u izobilju, ne bismo povjerovali. Od objave u 24sata svaki dan nam dobri ljudi šalju pomoć, kaže Đuro Milaković (79).

Skrivajući suze radosnice, u kuću je sa životnom družicom Anom Starek (74) unosio pakete koji su im u srijedu HP Expressom stigli u Poveliće kraj Križevaca.

Ana je ponavljala kako svim ljudima želi sve najbolje u životu jer su u njihov život unijeli svjetlo. Kad smo ih prvi put posjetili, skromni Đuro i Ana poželjeli su tek gumene čizme jer su im one koje su imali na nogama bile poderane. Pročitavši njihovu životnu priču Hrvatska je opet iskazala veliko srce i u Povelić je počela svakodnevno pristizati pomoć. Hrana, obuća, odjeća, novac i drva, kako ih ne bi morali ovih hladnih dana sakupljati u okolici.

- Hvala ljudima na čizmama. Imamo sad svaki po četiri para, a ja sam dobio i prave kožne čizme. Obuveni smo kao da ćemo živjeti još desetak godina - kaže Đuro.

U utorak im je samo iz Poštanskog ureda Križevci odvezeno devet, a u srijedu 10 paketa te novčane uplate.

Na rastanku su nam Ana i Đuro rekli kako žele svima izreći veliko hvala jer će nakon nekoliko desetljeća u velikoj neimaštini imati bogatu blagdansku trpezu.     

Idi na 24sata

Komentari 72

  • MarijanaMatešić 08.03.2018.

    Nakon 10 godina sada imaju i novi TV

  • kara marko 22.12.2016.

    Nakon nekoliko desetljeća imat će bogat božićni stol. A kad su bili mlađi, što su radili?

  • 22.12.2016.

    Vidite da zajedničkim snagama možemo SVE !!!! SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE !!!!!! Admine ne briši mi post zbog velikih slova molit ću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare