To je to što me zanima!

''Nakon Pelješkoga gradit ćemo most prema Korčuli''

HDZ-ov kandidat na lokalnim izborima u Orebiću najavio je izgradnju mosta Pelješac- Korčula. O istom je govorio i Božidar Kalmeta prije tri godine
Vidi originalni članak

Nikola Dobroslavić, kandidat HDZ-a za Dubrovačko-neretvansku županiju, u srijedu je na stranačkom skupu u Orebiću okupljenima rekao kako Ivo Sanader u ovim "kužnim" vremenima ipak odlučno ustraje u projektu Pelješkog mosta. Zatim je ponosno najavio i da će nakon toga premijer početi izgradnju mosta Pelješac-Korčula. Lokalni kadrovi tako su nastavili prigodno razbacivanje idejama kao i prije svakih izbora, piše Nacional.  O istome mostu prije tri godine govorio je ministar Božidar Kalmeta. Najavio je da će ga izgraditi u drugom Sanaderovom mandatu. Pelješki most, investicija od koje Sanader nije želio odustati tijekom prekrojavanja Državnog proračuna, stajao bi oko 270 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Goge61 07.05.2009.

    Gradit će se i nuklearka @Zeljko, ali baš me živo zanima kakove reakcije će biti i za nuklearku, kada sam svojedobno pisala i o tome, bila sam popljuvana od mnogih koji ne razmišljaju svojom glavom, nego vide bijele miševe, jer se boje u \"svom dvorištu\" imati nuklearku, a ne razmišljaju koliko će se dobiti tom našom nuklearkom, za koju se već uvelike priprema gradnja! Pod tim u \"svom dvorištu\" mislim na ine koji stanuju blizu lokacije, a kada već pomišljaju na najgore, na katastrofe, to \"DVORIŠTE\" je cijela Hrvatska, a ne samo lokacija iste!!! Mnogi bi radije i dalje plaćali struju strancima, mislim da će i tome biti ubrzo kraj! Malo optimizma i osmijeha na licu ne bi nikome škodilo što se tiče naše budućnosti, vjerujte mi bilo bi vam svima odmah bolje!!!

  • Goge61 07.05.2009.

    Sretna sam i presretna @dbanon što svojim očima gledam i vidim di je lova otišla i vidim rezultate boljitka ove naše jednog dana, a sretna sam i presretna što će moja djeca uživati to bolje sutra kada mene više ne bude!!!! I zato ne živim u MAŠTI, nego svakodnevno GLEDAM rezultate ovog HDZ po kome se toliko pljuje!!! Daleko od toga da nema gafova, da nema pojedinaca koji bacaju ljagu, ali u svakom žitu ima KUKOLJA, bilo i bit će, to ti je isto kao i u OBITELJI, nema i ne postoji OBITELJ na ovome svijetu u kojoj nema problema, negdje većih negdje manjih, e pa kada će se stvari u obiteljima početi rješavati na miran i civilizirani način, e onda će i odnos prema cjelokupnom društvu biti drugačiji!!!

  • petra_pan 07.05.2009.

    Ako kod nas ičeg bude, bit će mostova, Bogu fala. :D Šta bi tek bilo da smo veća županija? :))) Opet će Radić dobiti milijarde Radića za svoje wannabe uspjehe. :) Jedva čekan da se načrčkaju ti mostići, bit će to prizor i po\' , pheh, zovite nas Maddison. :D :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare