To je to što me zanima!

Nakon pet napadaja amnezije zaboravio je svoje kćeri i ženu

V. Britanija: Liječnici nisu sigurni zašto Bob Watt ima amneziju no vjeruju kako je to zbog stresa. Watt je imao i epileptične napade nakon što je nastradao u nesreći
Vidi originalni članak

Bob Watt (44) iz Velike Britanije je prije pet mjeseci, kao i svakoga dana, krenuo na posao, no završio je oko 19 km dalje i nije znao kako je dospio tamo, piše Daily Mail.

- Sjećao se samo kako sam izašao iz kuće, a onda mi je zazvonio mobitel - kaže Bob. Na kraju ga je motociklist odvezao do autobusne stanice pa se autobusom vratio kući. Liječnici su mu dijagnosticirali amneziju. U međuvremenu je četiri puta izgubio pamćenje te je zaboravio svoju ženu Lindu i kćeri Lauru (18) i Kayleigh (15). Zaboravio je i kako rade televizor, DVD, mikrovalna pećnica i stroj za rublje. 

Liječnici nisu sigurni zašto ima amneziju no vjeruju kako je to zbog stresa. Watt je imao i epileptične napade nakon što je sa 17 godina nastradao u prometnoj nesreći. Stanje mu liječnici kontroliraju lijekovima.

- Jednom me supruga našla nakon kupanja kako stojim u kutu u ogrtaču. Nisam je prepoznao niti sam znao zašto stojim u kutu. Nisam znao zašto sam u njezinoj kući i htio sam otići. Čudno je kada spavaš pored nekoga s kim si u braku 18 godina, a ne znaš tko je to - kaže Bob.  

Idi na 24sata

Komentari 14

  • miladraga 08.08.2011.

    Fora, selektivna amnezija, a gdje mu je lova i koji mu broj žiro-računa sigurno nije zaboravio!

  • djedica2 05.08.2011.

    Lako se ismijavat tuđoj nesreći, ja sam osobno preživio dva moždana udara, tri dana u komi, isto sam zaboravio, srećom samo na kratko vrijeme tko sam, pisat, čitat i hodat, a evo i tri godine nakon ta dva napada još se nisam oporavio. Tko nevjeruje u takvu bolest ili sličnu sa takovim poslijedicama ili nezna šta je to ili je umno ograničen.

  • gđa78 04.08.2011.

    Hm,nadamo se da nakon ovog članka nebude više onih koji imaju amneziju :-))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare