To je to što me zanima!

Nakon poraza na izborima Petrov je najavio jačanje Mosta

Most je doživio veliki poraz na lokalnim izborima. Petrov je najavio da će izgrađivati stranačku infrastrukturu koju nije uspio izgraditi zbog ulaska u izvršnu vlast
Vidi originalni članak

Most nezavisnih lista okupio je županijske i lokalne vijećnike kao i predstavnike nezavisnih lista kako bi osnažili te dvije strukture unutar stranke.

- Cilj nam je ujediniti se kako bi u rujnu još snažnije mogli zastupati interese lokalnih samouprava iz kojih smo proistekli - kazao je predsjednik stranke Božo Petrov. Most je doživio veliki poraz na lokalnim izborima. Petrov je najavio da će izgrađivati stranačku infrastrukturu koju nije uspio izgraditi zbog ulaska u izvršnu vlast. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • liliana 17.07.2017.

    Sudac Kolakušić mora osnovati stranku aktivista za bolju Hrvatsku.Ja glasam za njega.Šta čeka,šta čekaju naši pravi intelektualci.Ovi što vladaju su većina "loši đaci".Politika im je bila izlaz iz prosječnosti,znanja ni zrna.

  • Linz 17.07.2017.

    E, moj Božo, nije to više Most, nego ..........................mostić !!!

  • stiven 17.07.2017.

    Igraju se sa vama ko beba sa zveckom,baš kad sam pomislio da ce od vas i nešto biti vi pokažete svu svoju naivnost i jad,e tako se cvrsta stranka negradi,naivni po neznam koji put,rezultat se vidi

Komentiraj...
Vidi sve komentare