To je to što me zanima!

Nakon posjeta zubaru mladiću pozlilo, onesvijestio se i umro

Poljska: Paweł Cerek (23) je nedavno otišao kod zubara no čim je došao kući dobio je visoku temperaturu i žalio se na strašnu bol. Majka ga je odvela u bolnicu...
Vidi originalni članak

Poljak Paweł Cerek (23) nedavno je otišao kod zubara koji mu je trebao popraviti jedan zub, a u drugom očistiti korijen. No čim se vratio kući dobio je visoku temperaturu i žalio se na strašnu bol. Njegova majka ga je odvela u bolnicu. U bolnici su ih pak poslali stomatologu. On mu je snimio zub i popravio ga pa mladića poslao kući. Nakon sedam dana mladiću su natekle oči pa je majka opet nazvala zubara. Stomatolog je napravio manji zahvat i Pawełu propisao antibiotike. Mladiću je kod kuće nakon toga pozlilo, povraćao je krv, po tijelu je dobio mrlje i na kraju se onesvijestio u kupaonici. Hitna ga je odvezla u bolnicu gdje je umro. 

Majka misli kako je za smrt njezinog sina kriv stomatolog. U stomatološkoj ordinaciji kažu kako nisu odgovorni za smrt mladića. Čeka se nalaz obdukcije, piše Fakt

Idi na 24sata

Komentari 8

  • taraba 12.08.2011.

    Sepsa.Nije bilo pomoći ,dugo se čekalo na antibiotike. Ljudi,nije ovo šala,truli zub je granata u ustima.Ako granulom prodre u krv može biti svašta!! Moj frend dobio temperaturu,dr kaže viroza,on sve lošije,opet pregled-ništa,osim: prišt u preponama uvalio se u krvnu žilu--sepsa,nema ga više!!! Prišt ga ubio!! Ne znate kako ima glupih nesreća!!! (Ima li ih pametnih)?? Sve su nesreće glupe,sjetite se da tako kažemo("koja glupa nesreća")!! Iako,mnoge bi se mogle izbjeći,da je više pameti.

  • lula74 12.08.2011.

    po svemu sudeci, decko je dobio sepsu, umjesto da su mu odma dali antibiotik, oni su mu uporno cackali po zubima.

  • mitunjmo 12.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare