To je to što me zanima!

'Nakon presude generalima bit će eksplozija nezadovoljstva'

Povjesničar Josip Jurčević zaključio je kako će se Hrvati nakon presude hrvatskim generalima otrijezniti. Vjeruje kako je osuda moguća jer i Kosor ukazuje na to
Vidi originalni članak

Udruga hrvatskih branitelja 1990.-1996. i suorganizatori 'Pokret Hrast' i 'Akcija za bolju Hrvatsku' Željka Sačića najavili su prosvjed 'za Domovinu' u subotu u podne na Trgu bana Jelačića. Nakon 'dana D', odnosno presude hrvatskim generalima u petak, očekuju 'eksploziju narodnog nezadovoljstva', piše tportal. Ipak, pozvali su na mir i dostojanstvo iako političari šire strah od nemira. 

Povjesničar Josip Jurčević vjeruje kako je moguća osuđujuća presuda generalima jer sve ukazuje na to, misleći i na Kosoričinu izjavu kako presudu treba 'dočekati hladne glave i vrućeg srca te da nakon 15. travnja dolazi 16.'. Jurčević je zaključio da će se nakon presude 'Hrvati konačno otrijezniti i shvatiti da je Haaški sud politički sud'. 

Sačić koji s 'Akcijom za bolju Hrvatsku' namjerava na parlamentarne izbore, kaže da nakon 16. travnja 'dolazi promjena na političkoj sceni'. Usporedio je 2011. godinu s 1991. Rekao je i da su 'Vlada i oporba lice i naličje politike koja se istrošila'.

Idi na 24sata

Komentari 215

  • BravoZaHag 16.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • BravoZaHag 16.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Grunf3 15.04.2011.

    Sramota šta su nam napravili. Sramota što smo im dozvolili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare