To je to što me zanima!

Nakon pucnjave u Dubravi našli 31 kg 'trave', 'speed', oružje...

Jedan hitac je probio stijenku ulaznih vrata kuće u kojoj se u tom trenutku nalazilo devet ljudi. Kada su prestali s pucanjem, jedan od članova obitelji, izvijestila je zagrebačka policija...
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje pucnjave u Dubravi koja se dogodila u utorak 16. listopada navečer. 

Utvrdili su da su se 16. listopada u 19:14 sati trojica osumnjičenih, starosti 28, 26 i 33 godine, dovezli automobilom kojim je upravljao 33-godišnjak do kuće u Novoselskom odvojku u Dubravi. 

Potom su 28-godišnjak i 26-godišnjak izašli iz automobila te se na cesti ispred obiteljske kuće posvađali s dvojicom muškaraca koji žive u kući pred kojom su se zaustavili.

U jednom trenutku obojica osumnjičenih izvadili su pištolje, repetirali ih te prema njima ispalili više hitaca. 

VIDEO: SUSJEDI NAKON PUCNJAVE 'Normalno da se bojimo! Meci su mogli pogoditi našu djecu...'

Jedan hitac je probio stijenku ulaznih vrata kuće u kojoj se u tom trenutku nalazilo devet ljudi. Kada su prestali s pucanjem, jedan od članova obitelji, osumnjičeni 25-godišnjak, iz kuće je uzeo zasad neutvrđeno vatreno oružje te u smjeru vozila koje se udaljavalo ulicom prema zapadu i u kojem su se nalazila trojica osumnjičenih, ispalio više hitaca. 

Jedan hitac je pogodio teretni automobil koji je bio parkiran na ulici te mu oštetio karoseriju.

SUDIONICI SU IM POZNATI Policija o pucnjavi u Dubravi: 'Vjerojatno sukob krim miljea'

Dvojica hrvatskih državljana starosti 26 i 28 godina osumnjičeni su za dovođenje u opasnost života i imovine na štetu devet ljudi koji su se nalazile u kući, čija su ulazna vrata pogođena zrnom ispaljenog pištoljskog streljiva, dok je 33-godišnjak osumnjičen za pomaganje u počinjenju opisanog djela.

Dvadesetpetogodišnjak, koji se prethodno sukobio s ranije navedenim osumnjičenima i pucao u njihovom smjeru, osumnjičen je za počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom na njihovu štetu, ali i na štetu ljudi koji su bile na ulici, potom za oštećenje tuđe stvari kao i kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

'MECI LETJELI DOK SU DJECA BILA VANI' Propucali su kombi u Dubravi, policija je privela šestero ljudi

Osumnjičeni 25-godišnjak i 33-godišnjak su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, dok se za osumnjičenim 28-godišnjakom i 26-godišnjakom intenzivno traga.

Prilikom provođenja očevida na mjestu događaja, iza kuće, pronađeno je šest paketa s ukupno 31,2 kilograma marihuane, U kući su pak pronašli više desetaka komada puščanog streljiva, više spremnika za automatsku pušku, plinski pištolj i 1,54 grama amfetamina, navedeno je u priopćenju policije.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • R3nchi 21.10.2018.

    Vjerovatno su vec na slobodi..

  • Pošten ko političar 19.10.2018.

    Grand Theft Auto: Dubrava edition.

  • mamojebac70 19.10.2018.

    Dečki iz Dubrave...sire posao u Kc. Čk..i VŽ..cudno ..a .nikoga to ne zanima!!!...radit ce bejzbol palice..ulaze na tudi teritorij..jb se njima...pjesice ce doma..ha.ha.ha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare