To je to što me zanima!

Nakon roštilja s obitelji na Jarunu muškarac se utopio

Više od trideset minuta spasioci i liječnici Hitne pomoći u srijedu oko 20 sati na malom jarunskom jezeru pokušavali su oživjeti Nikolu Rihtareca (60)
Vidi originalni članak

Nikola Rihtarec (60) bio je u srijedu kasno poslijepodne s obitelji na Jarunu gdje su roštiljali. Nešto iza 19 sati odlučio se okupati u malom jarunskom jezeru. No, prilikom plivanja se utopio. Tijelo su na udaljenosti od 25 metara od obale i na dubini od 3,5 metara pronašli spasioci. Više od trideset minuta su ga zajedno a liječnicima Hitne pomoći pokušavali oživjeti. No, nisu uspjeli. Uzrok smrti 60-godišnjeg muškarca su najvjerojatnije problemi sa srcem. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • angel7 31.07.2008.

    slazem se s goetiom. ja se nikad nisam kupala ni na bundeku ni na jarunu zato sta je za mene to prljava voda. jedino se kupam u moru.

  • goetia 31.07.2008.

    Koja strašna smrt! ne shvaćam ljude koji se mogu kupati u toj lokvi! ta je voda zmazana, prepuna kojekavih bacila i možda će ovo prestrašno zvučati- ali ljudi pogibaju tamo, nikad se ne bih mogla kupati u jarunu i izložiti svoje tijelo vodi gdje su umrle stotine ljudi, a njihova beživotna tijela plutala satima! divim se tim kupačima jer se izlažu svakakvim opasnostima a tuš sa čistom vodom je samo par metara iznad njih. iskreno mi je žao zbog smrti kupača, moja sućut obitelji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare