To je to što me zanima!

"Nakon salvi pohvala uslijedilo je teško 'granatiranje' Mosta"

'Daleko smo od savršenih, ali okarakterizirani smo negativnije od najkriminalnijih likova nedavne hrvatske povijesti', navodi Most nezavisnih lista na Facebooku
Vidi originalni članak

Nakon raznih medijskih napisa posljednjih dana o Mostu i njegovim zastupnicima, u stranci su odlučili reagirati, te su na Facebooku objavili svoju reakciju. 

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

'Iznenađeni smo zbog slike koju su pojedini mediji stvorili o nama ovih dana.

Sve teme u vezi s partizanima i ustašama uspjeli smo zamijeniti govorom o reformama. Paralelno s tim zaokretom dogodio se još jedan. Nakon salvi blještavih pohvala i aplauza uslijedilo je teško „granatiranje“ Mosta u kojem smo okarakterizirani negativnije od najkriminalnijih likova nedavne hrvatske povijesti. Suvremeni mediji sigurno će se jako teško prisjetiti kada se dogodilo nešto (približno) slično.

Daleko smo od savršenih. Ali ono što danas dominira medijskim prostorom je holivudski crno-bijeli svijet s neobjektivnom karakterizacijom likova.

A radi se samo o mjesec dana naspram više od dvadeset godina sustavnog uništavanja države. Ne zaslužujemo dijeliti prostor „istog koša“ s njezinim devastatorima.

Kako god završilo, postigli smo glavni cilj - pokrenuti promjene i pokazati nedodirljivima da su itekako - dodirljivi. I zamjenjivi.'

Idi na 24sata

Komentari 259

  • junko 11.12.2015.

    Niste vi ništa uspjeli već ste sebe doveli u medije,kakve samo likove imate,jedan ne želi biti predsjednik Sabora,jedan bi bio ministar financija,a ne zna da se gradovi zadužuju sa kreditima,jedan ne mari za ovjeren potpis kod javnog bilježnika,a svi bi sve. Kakvu vi to sliku šaljete građanima.

  • Mladen Kozic 11.12.2015.

    Kad čitam komentare koga su to Mostovci stisnuli sami sebe nisu stisnuli ni lijeve ni desne ,da imaju hrabrosti rekli bi Petrov za predsjednika vlade ,potprecjednici vlade Milanović i Karamarko ako već žele ,da bude vlada nacionalnog jedinstva ,drugo ja još nisam u svijetu vidio da je predsjednik vlade neko nestranački koji nije dobio glasove od naroda , samo Hrvatska ide eksperementirati jer je u tome najbolja ,a na kraju sve narod plati jer je naivan

  • user_140683 10.12.2015.

    Ne obazirite se na mutikaše, samo naprijed i bez popuštanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare