To je to što me zanima!

Nakon seks skandala vojnikinje više neće biti čuvarice u izraelskim zatvorima...

Izraelski mediji tvrde da je ročnica priznala fizičku bliskost s Palestincem koji je izveo smrtonosni napad na izraelske civile
Vidi originalni članak

Izraelskim ročnicama bit će zabranjeno obavljanje dužnosti čuvarica zatvora nakon optužbi da je jedna od njih imala spolne odnose s palestinskim zatvorenikom.

Izraelski mediji tvrde da je ročnica priznala fizičku bliskost s Palestincem koji je izveo smrtonosni napad na izraelske civile. 

GODINAMA VRAĆALA SAMOPOUZDANJE Tajči: Bila sam žrtva seksualnog zlostavljanja. Mislila sam da ću to ponijeti u grob sa sobom...

Riječ je ročnici koja obavlja vojnu službu, a ona je obavezna za većinu Izraelaca. Žene moraju odslužiti barem dvije godine, a muškarci 32 mjeseca.

Nije poznato ime ročnice, kao ni zatvorenika koji služi doživotnu zatvorsku kaznu.

Sud koji se bavi slučajem naredio je da se ne otkrivaju drugi detalji uključujući lokaciju zatvora.

Izraelski mediji također su izvijestili da je tijekom saslušanja ročnica, koja je uhićena, ustvrdila da su i četiri druge žene također imale intimne odnose s istim muškarcem.

VRIJEME JE ZA SUPER SEKS Seks u srednjim godinama: Ovo su odgovori na pitanja koja je mnogima neugodno postaviti

Palestinski zatvorenik premješten je iz svoje ćelije u posebno krilo uoči ispitivanja, rekla je Izraelska zatvorska služba (IPS).

U petak, čelnica IPS-a, Katy Perry i ministar nacionalne sigurnosti Itamar Ben-Gvir najavili su da vojnikinje više neće obavljati dužnost čuvanja strogo čuvanih zatvora u kojima se nalaze palestinski "teroristi".

Izraelski mediji su citirali Ben-Gvira koji je rekao da do sredine 2025. godine "nijedna vojnikinja neće ostati u krilima sigurnosnih zatvora".

DIJELILI SNIMKU SEKSA Seks-skandal igrača Reala s maloljetnicom dobiva nastavak: Uključena je još jedna žrtva!?

Bilo je opetovanih poziva da se zaustavi služenje izraelskih vojnikinja u strogo čuvanim izraelskim zatvorima. Međutim, kako nije bilo dovoljno osoblja da zamijeni vojnikinje, to se nije ostvarilo.

Prošle godine, izraelski ministri naredili su istragu nakon skandala u jednom zatvoru kad su palestinski zatvorenici navodno napastovali i silovali vojnikinje koje su radile kao čuvarice zatvora te da su neki viši zatvorski dužnosnici "podvodili" ročnice.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • abava 01.10.2023.

    U izraelskoj vojsci, koja vrijedi za najbolje organiziranu na svijetu, ništa se ne prepušta slučaju. Tijekom dvije godine, vojnikinje se nastoji naučiti sve što bi im moglo zatrebati u eventualnom ratu. Jedna od najvažnijih stvari je kako iscrpiti neprijatelja i natjerati ga na predaju, umjesto da ga se ubije. Humano, što jest jest.

  • abava 01.10.2023.

    Meni je jasno da se ona zbližila s neprijateljem samo zbog toga da od njega nešto izvuče. Nažalost, njezini nadređeni nisu shvatili ovu njezinu žrtvu za domovinu.

  • Miške 01.10.2023.

    Puca se pofukala, pa kej onda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare