To je to što me zanima!

Nakon Severininih optužbi: 'Utvrdili smo nepravilnosti u Centru za socijalnu skrb Zagreb'

Ministar Aladrović istaknuo je kako je CZS-u Zagreb izrečena 21, a Centru za posebno skrbništvo 24 mjere. Nadzor je pokrenut nakon Severininih optužbi, nalazi su poslani i Općinskom državnom odvjetništvu
Vidi originalni članak

Ministar rada i socijalne skrbi Josip Aladrović otkrio je kako je završen izvanredni upravni nadzor nad Centrima za socijalnu skrb i posebno skrbništvo, a nakon optužbi pjevačice Severine Vučković. 

- Utvrdili smo određene nepravilnosti. Za Centar za socijalnu skrb Zagreb izrečena je 21 mjera, prema kojima moraju revidirati svoja postupanja, a za Centar za posebno skrbništvo 24 mjere. Nalazi su vrlo dubinski odradili sve ono što nije najusklađenije u samim Centrima - rekao je ministar dodavši kako su nalaze uputili ravnateljima Centara, ali i prema Općinskom državnom odvjetništvu. 

POZIV U PARK Severina pisala pa brisala sve poruke: O susretu u Maksimiru progovorio i vještak iz poruka

- S obzirom na postupanje u navedenom predmetu, više od toga ne možemo komunicirati - rekao je. 

Izvaredni upravni nadzor, podsjetimo, Ministarstvo je pokrenulo 17. rujna, a nakon intervjua Severine za portal H-Alter u kojem je iznijela teške optužbe na račun sustava socijalnog rada zbog svega što je doživjela u borbi za skrbništvo nad sinom s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Tata kojem sustav nedopušta biti ravnopravan 06.11.2021.

    Da je bilo koji tata prijetio kao što jeprijetila Sevka ravnateljici školi, dobili bi zabranu prilaska i opećaćeni kao nasilnici. Ssevka nije ni obavila informativni razgovor u policiji. Po ćemu su razne Sevke, Bobićke, Jelke i Februarke koje potići i zovu javno na linč, nasilje, diskriminaciju i mržnju iznad nas običnih  građana koji porezom plaćamo njihovo nedemokratsko, diskriminaciju, nasilje i neinteligentne kolumne o trčanju u spavačici u podne po zelenom valu. Društvo nam je u ozbiljnoj krizi kad su  nam xxx "glumice" moralna vertikala i kada im se omogućuje da rade što ih volja. 

  • Tata kojem sustav nedopušta biti ravnopravan 06.11.2021.

    Možeš li zamisliti kako je nama očevima kada smo samo u 7-9%sposobni prema CZSSu i sudu da dijete živi s nama??? Diskriminacija očeva, ali se ne zovemo ni Sevka, ni Jelka ni Februraka pa ko nas je..

  • tončika novak 16.10.2021.

    Možemo li zamisliti kako je djeci i majkama koji se ne zovu Severina?? Kakva je to inteligencija i nasilništvo koje može raditi ovakve gadosti i gluposti?? Tko može djetetu vratiti djetinjstvo i povjerenje u ljude?

Komentiraj...
Vidi sve komentare