To je to što me zanima!

Nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a zasjeda Središnji odbor

Mandatar vlade i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković izjavio je u četvrtak da na sjednicama Predsjedništva i Središnjeg odbora stranke neće biti riječi o novim ministrima
Vidi originalni članak

Nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a u 10 sati u središnjici stranke sastao se Središnji odbor HDZ-a, koji će u 12 sati sjednicu održati u dvorani Novinarskog doma.

Mandatar vlade i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković izjavio je u četvrtakb prije sjednica Predsjedništva i Središnjeg odbora stranke da na njima neće biti riječi o novim ministrima, te je istaknuo kako će se idući tjedan znati njihova imena i da će to biti oni za koje se on odluči.

"Još imamo vremena, danas imamo druge teme. Sutra je konstituirajuća sjednica Hrvatskog sabora i idući tjedan ćemo dovršiti imena ministara u novoj vladi",  rekao je Plenković novinarima ispred Središnjice HDZ-a upitan hoće li se danas odlučivati o ministrima na sjednici Predsjedništva i Središnjeg odbora HDZ-a. Isto je ponovio i nakon sastanaka, no ono što je u međuvremenu otkrio je da su kandidati za potpredsjednika Vlade Željko Reiner, Milijan Brkić i Gordan Jandroković.
 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • homo homini lupus est 13.10.2016.

    g. Plenković, jako bih bio sretan kada bi ste nekim čudom pročitali ovaj post jer ga pišem upravo Vama i samo za Vas. Ano domini '90. pok. predsjednik Tuđman imao je priliku svojim radnjama, vizijom, potporom koju mu je dao Hrvatski narod napraviti državu na ponos samome sebi i svom narodu koji ju je čekao stoljećima. Imao je priliku sebe učiniti legendom i da mu se ime upiše zlatnim slovima u povijest Hrvata. Bojim se da je zbog svih loših poteza, poglavito onih u pretvorbi tu priliku propustio i ostavio Hrvatsku na milost i nemilost "ćagljevima i hijenama". Danas se država nalazi na razdjelnici i doslovno je u zraku pitanje "too bee or not to bee"...zato cijeneći da se država nalazi u sličnoj situaciji kao '91 a da Vi imate ulogu dostojnu one Tuđmanove, od svega srca Vam želim da uspijete, da povjerenje koje Vam je dao Hrvatski narod ne iznevjerite i da pokažete svima onima koji još uvijek Hrvatsku "ne mogu vidjeti svojim očima" da Hrvatska ni propala i da smo postali dio kulturnog i kultiviranog zapadnog svijeta!

  • croaticum 13.10.2016.

    Hoće li uspjeti sutra dobiti većinu ili će oporba napraviti "pakao"? Sve je to za gubtaše jako frustrirajuće, i meni fali milanović, gdje je on?

  • John Doe Jr. 13.10.2016.

    na zasjedanje središnjeg odbora anica kovač šalje dva janjca kako bi hadezeovci malo marendovali nakon napornog rada za hrvatsku i eu

Komentiraj...
Vidi sve komentare