To je to što me zanima!

Nakon što je platio kredit, bjegunac promijenio gume

Željko Vrbat skriva se kod prijatelja u Sesvetama. Vjeruje se da je sudjelovao i u pljačkama Zagrebačke i Hypo banke u Zagrebu
Vidi originalni članak

Naoružan i opasan razbojnik Željko Vrbat (44), kojeg policija lovi zbog sumnje da je sudjelovao u pokušaju razbojništva nad zaštitarima Sokola Marića u Getrou, nije odmakao dalje od adrese stanovanja. Prijavljen je u Sesvetama, a naši izvori tvrde da je još tamo. Skriva se kod prijatelja, nedaleko od svog doma. U četvrtak je u središtu Zagreba ušetao u poslovnicu Banco Popolare i platio 20.000 kuna kredita. U petak je u jednoj vulkanizerskoj radnji u Sesvetama promijenio gume.
- Došao je u istoj Opel Omegi koju je spominjala policija, ali je stavio druge registarske oznake. Žurilo mu se pa je primljen preko reda. Trebao je zimske gume - otkriva naš izvor.
Vrbat je invalid. Oduzete su mu desna ruka i lijeva noga pa ga svi u Sesvetama znaju. Šepa, teško hoda, ali je izvrstan vozač. O njegovim vozačkim sposobnostima svjedočio nam je i dobroupućeni policijski izvor. Upravo zato su Vrbata ubijeni razbojnik Dubravko Marinić (49) i ranjeni Krisitijan Čabraja (28) imali u ekipi. Vrbat, kažu naši izvori, sigurno nije ni vođa bande ni mozak operacije. Bandu predvodi puno zvučnije ime iz krim-miljea.
Vrbat u policijskoj evidenciji ima šest kaznenih djela, krađa i teških krađa. Osim za Getro, veže ga se, zajedno s pokojnim Marinićem te ranjenim Čabrajom, i uz razbojništvo u Zagrebačkoj banci u Dubravi te Hypo banci u Škorpikovoj ulici u Zagrebu. Njihove konstitucije odgovaraju snimkama s kamere iz obje banke.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Kakma 09.12.2007.

    Koliko je on bio siguran u \" sposobnost \" nase policije,vidi se po tome da je tako drsko,sa istim autom,dosao u trgovinu.Bravo ministre Kirin imas dobar Strucni Kadar.

  • milimar 09.12.2007.

    Da mu stave sliku u javnost bio bi uhićen za 15 min.

  • entoni 09.12.2007.

    U kojem gradu bu kupil lance za slučaj snjega ? Dali se to netko šali ili je istina sve to o tom poštenom bjeguncu.... Pitam sa dali bude išao prijaviti porez pa ga opet skuže kad uplati i izađe ? Možda su u banci šutili, jer je lovu ostavio banke vole gotovinu, njih nije došao opljačkati da su nekoga zvali ne bi mogao uplatiti ?....

Komentiraj...
Vidi sve komentare