To je to što me zanima!

Nakon sudara ostao sjediti u prepolovljenom traktoru

Dijelova traktora bilo je posvuda po cesti. Kombi je odletio u jarak na drugoj strani ceste, priča čitateljica koja je slikala sudar dvaju vozila
Vidi originalni članak

S jedne strane ceste bio je motor, a na drugoj kotači traktora kojeg je kombi prepolovio. Stariji gospodin u šoku je ostao sjediti u njemu, kaže čitateljica D. B. Ona je u srijedu oko 14 sati u Brodskom Stupniku kraj Slavonskog Broda fotografirala posljedice sudara dvaju vozila.
Vozač traktora I. M. (73) skretao je ulijevo u svoje dvorište. U tom trenutku njega je već krenuo obilaziti Mercedesov kombi koji je vozio J.M. (20). Traktorist ga je primijetio kada je već bilo kasno pa je počeo kočiti. Kombi je udario u kotač traktora, a od siline udarca kombi je odletio u kanal. Lakše je ozlijeđen putnik iz Mercedesa D. L. (47).
- Dijelova traktora bilo je posvuda. Dečki iz kombija morali su izaći kroz prozor jer su im se vrata zaglavila - tvrdi čitateljica.
PU brodsko-posavska podnijet će optužni prijedlog protiv traktorista jer prije skretanja u dvorište nije provjerio mrtvi kut, zbog čega su se sudarili.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare