To je to što me zanima!

Nakon sudara vadili pive iz gepeka i čekali prijateljicu

Vozač se nije pridržavao sredine prometne trake. Skrenuo je naglo u desno na nogostup i prednjim dijelom udario u nepropisno parkiranu Toyotu
Vidi originalni članak

Čuo sam jak udarac s ceste, otrčao sam do prozora i vidio da se vozač Toyote zaletio u parkirani auto mojeg susjeda. Nekoliko mladića izašlo je iz auta. Desna strana šajbe bila je razbijena od udarca, a suvozaču je glava krvarila. Pogurali su auto na lijevu stranu pored ceste, rekao nam je čitatelj T.I koji je u nedjelju oko tri sata ujutro fotografirao prometnu nesreću u zagrebačkom naselju Kustošija.
- Kad su auto maknuli s ceste, otvorili su gepek i iz gajbe piva vadili boce i počeli piti. Ubrzo je po njih došla djevojka te su zatim otišli - dodao je šokirani čitatelj.
- Nepozanti vozač Toyote Yaris zagrebačkih registarskih oznaka nije se pridržavao sredine prometne trake u Kustošijanskoj ulici. Naglo je skrenuo u desno na nogostup i prednjim dijelom udario u nepropisno parkiranu Toyotu također zagrebačkih registracija koja je odbačena na prometni znak ispred. Vozač Yarisa napustio je mjesto nesreće - rekli su nam u Polcijskoj upravi zagrebačkoj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 25sat 09.02.2010.

    Susjećaju sa Toyotinom greškom oko papučica, pa se od tuge napili

  • sla 09.02.2010.

    Žuja je zakoooon:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare