To je to što me zanima!

Nakon svađe s djevojkom počeo pucati po Splitu, oštetio fasadu

Muškarac (42) posvađao se s djevojkom (22) nakon čega je počeo pucati iz pištolja po centru Splita. Policija ga je privela. Oštetio je fasadu zgrade, a već je ranije bio osuđivan
Vidi originalni članak

V.S. (42) iz Splita je u utorak u Ćiril-Metodovoj ulici u središtu Splita nešto poslije 16 sati pucao iz pištolja s kojim je i zatečen u društvu djevojke (22) s kojom se prije toga posvađao, javlja Slobodna Dalmacija. 

Na fasadi zgrade utvrđeno je oštećenje nastalo vatrenim oružjem te je na mjestu događaja obavljen očevid. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad V. S. koji će, ukoliko dobije kaznenu prijavu, odgovarati za općeopasnu radnju, a u povoljnijoj verziji proći će s tek prekršajnom prijavom. 

Više puta je osuđivan zbog droge, a jedan od zanimljivih slučajeva u njegovoj karijeri je kada je zaustavljen kako vozi osobni automobil bez isprava i pod utjecajem alkohola. Odveden je u postaju prometne policije gdje je u toaletu sakrio vrećicu s oko 30 grama kokaina koju je iz službenih prostorija pokušala iznijeti njegova tadašnja djevojka. Oboje su završili s prijavama.

Također je 2012. godine uhićen sa 140 grama heroina.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • budalajlama 03.04.2019.

    Najgore u svemu je što je oštetio fasadu. Dobit će prekršajnu prijavu kao da je sprejem išarao grafit na fasadi.

  • POTPEC 03.04.2019.

    Da policija i sudstvo odrade posa kako triba taj lik bi odavno trulija u zatvoru barem 20.godina. Ali s obzirom da ni policija ni sudstvo ne rade po zakonu kako da ga osude i smjeste u prdekanu.

  • cupakabra2 03.04.2019.

    "ukoliko dobije kaznenu prijavu, odgovarati za općeopasnu radnju, a u povoljnijoj verziji proći će s tek prekršajnom prijavom. Više puta je osuđivan zbog droge, " narkoman, diler pucao po centru grada sa pištoljem kojega ilegalno posjeduje.. a da mu se samo ono upozorenje napiše..???

Komentiraj...
Vidi sve komentare