To je to što me zanima!

Nakon svađe je pokušao ubiti muškarca koji je sad u bolnici sa opeklinama: Zapalio mu garažu

Muškarca se sumnjiči da se u noći sa 6. na 7. rujna, oko ponoći, u garaži u Ulici 1. maja u Žminju verbalno, a potom i fizički sukobio s muškarcem (39). Pokušao ga je ubiti zapalivši mu garažu
Vidi originalni članak

Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim muškarcem koji je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju. 

Muškarca se sumnjiči da se u noći sa 6. na 7. rujna, oko ponoći, u garaži u Ulici 1. maja u Žminju verbalno, a potom i fizički sukobio s 39-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Potom je s ciljem da ga usmrti, uz pomoć zapaljivog sredstva i otvorenog plamena, izazvao požar u kojem je stariji muškarac zadobio opekline, te je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju u riječkoj bolnici.

Požar je zahvatio i automobile Chevrolet, pulske registarske oznake i Ford bez registarske oznake, koji su u potpunosti izgorjeli, čime je 53-godišnjoj vlasnici nastala zasad neutvrđena materijalna šteta.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare