To je to što me zanima!

Nakon svađe maloljetnik (17) pucao na muškarca i promašio

Maloljetnik je utrčao u kuću u naselju Parag pokraj Čakovca i vratio se sa pištoljem kućne izrade, te ispalio metak u muškarca (35). Srećom nije ga pogodio
Vidi originalni članak

U romskom naselju Parag pokraj Čakovca u ponedjeljak u večernjim satima zbog već prije nerazriješenih odnosa posvađali su se maloljetnik (17) i muškarac (35). 

Maloljetnik je utrčao u kuću i vratio se sa pištoljem kućne izrade, te ispalio metak u muškarca. Metak je muškarca promašio. Reagirala je policija, koja je pištolj oduzela. Protiv maloljetnika slijedi kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • pajo i čkalja 10.05.2012.

    nije cigan nego ciganin

  • axlica 09.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ejjae 09.05.2012.

    ovo već nije normalno,kam god se obrneš,cigani,a još bu i gore,jer se razmnožavaju kaj štakori.neznam dali budemo stigli toliko delati kaj im zaradimo za socijalke ,porodiljske,dječje....i država ništa ne poduzima,sama sebe ograđuje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare