To je to što me zanima!

Nakon svađe susjeda (72) izbo vilama po rukama i nogama

Muškarac (62) iz Bobote kod Vukovara je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske. Susjedu je zadao pliće ubodne rane po rukama i nogama
Vidi originalni članak

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju, u subotu u 6 sati pritvorskom je nadzorniku PU vukovarsko-srijemske predan 62-godišnjak iz Bobote kod Vukovara. 

On je dan ranije, u polju Staro Ljeskovo kod Bobote, za vrijeme dok je traktorom i traktorskim grabljama muškarac (72) sakupljao sijeno, izašao iz obližnjeg kukuruza i verbalno napao 72-godišnjeg sumještanina s kojim je od ranije u sukobu.

Nakon kraće svađe 62-godišnjak je vilama kroz otvor na traktorskoj kabini zadao muškarcu nekoliko plićih ubodnih rana po rukama i nogama, nakon čega se 72-godišnjak traktorom udaljio s polja i zatražio liječničku pomoć.

Pruženom liječničkom pomoći utvrđeno je da je zadobio lakše tjelesne ozlijede.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ludzbunjen 14.07.2012.

    "nakon svađe susjeda..." ispravno: nakon svađe, susjeda...

  • zekomrkva101 14.07.2012.

    pikaju se pikaju zlato mojeee ovo dvojeee,,,, penzicke olimpijske igre u koruzi...

  • user_157286 14.07.2012.

    Kad pijani sin zastupnika Đakića tri puta autom nasrne na čovjeka onda je to pokušaj nanošenja ozljeda i zastrašivanja , a kad mali čovjek kroz vrata traktorske kabine vilama bocne susjeda po rukama i nogama onda je ubojstvo u pokušaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare