To je to što me zanima!

Nakon talibanskog masakra djeca se boje ići u školu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
VIDEO: Diljem Pakistana traje treći dan žalosti. Nakon što je u utorak u talibanskom napadu ubijeno 132 djece, preživjeli pakistanski učenici boje se ići u školu.
Vidi originalni članak

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Posetilac 20.12.2014.

    Evo istina o Amerima. Jeste da je u pitanju sasvim druga zemlja ali poenta je u tome da jedan Amer otvoreno govori o namerama svoga tima: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=12&dd=20&nav_category=78&nav_id=938462 Inace, jednom tokom posete austrijskog ambasadora mom faksu i katedri za Germanistiku rekao je otvoreno: "Nerazumem zasto ste toliko odusevljeni nama kada smo za vas kroz celu istoriju bili na pogresnoj strani". Znaci covek nam je sve lepo objasnio. Isto to se moze kopi pejst na bilo koju drugu zemlju gde su ili su bile tenzije. Svake godine tenzije u nekoj drugoj zemlji. Pa to nije normalno ! I svakako nije spontano nego evo, lepo ljudi objasnili sta je i kako je. Dali cemo mi to prihvatiti i shvatiti, pitanje je. ps. Izvinite ali jednostavno bilo je neizvodivo da link lepo izdvojim vec mi svaki put usejvira tako kako jeste... Malo nepregledno ali drugacije nije moglo ....

  • ZelenaHrvatska 20.12.2014.

    I onda kada citam da neki osuđuju Amere sto rade tim zivotinjama talibanskim poslao bi ga u pm. Talibani i ISILovci su obicne p.. koje treba pobit na sto brutalnije nacine od prvog do zadnjeg jer su govna bescutna koja ubijaju djecu,zene i ostale civile koji nemaju nikakve veze!

  • Galeb i ja 19.12.2014.

    Ja mislim da je to cisto normalno da se djeca boje ici u skolu ili ???.

Komentiraj...
Vidi sve komentare