To je to što me zanima!

Nakon teške bolesti umro prvi čovjek Drniša - Ante Dželalija

Gradonačelnik Drniša preminuo je noćas nakon kratke i teške bolesti u 68. godini. Na čelu grada bio je od 2001. Bio je i HDZ-ov saborski zastupnik u dva mandata
Vidi originalni članak

Nakon kratke i teške bolesti u 68. godini preminuo je noćas gradonačelnik Grada Drniša Ante Dželalija, javlja Radio Drniš. 

Dželalija je bio i član predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a Šibensko-kninske županije te saborski zastupnik HDZ-a u Županijskom domu Sabora u dva mandata. Pamtit će ga se i kao profesora i ravnatelja Osnovne škole Antuna Mihanovića Petropoljskog za koju je predano radio i zalagao se u najtežim vremenima za žitelje drniškog kraja tijekom Domovinskog rata. 

Od 2001. godine do danas Ante Dželalija obnašao je funkciju gradonačelnika Grada Drniša. Za to vrijeme pokrenuo je i završio niz projekata. Veliki doprinos dao je obnovi sakralnih objekata, posebno crkve Gospe od Ružarija.

Komemorativna sjednica Gradskog vijeća Grada Drniša najavljena je za utorak, 9. rujna, a pokop će biti 9. listopada 2012. Na dan pokopa bit će dan žalosti za područje Drniša.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • gorilla_1 07.10.2012.

    Bio je čovjek- RIP

  • šiš 07.10.2012.

    Napišem vam da ste pogriješili u članku ,ne može bit komemoracija 9. rujna kad još nije ni umro ali vi ništa.

  • vanda 5 06.10.2012.

    Počivao u miru Božjem..., obitelji iskrena sućut !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare